Neveikls misēklis: Lebrons Džeimss sajauc NHL klubus (125)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss.
Lebrons Džeimss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Lebrons Džeimss Zvaigžņu spēles nedēļas nogalē izteicās, ka vēlētos reiz izveidot savu līgas klubu, bet minētajā piemērā kļūdījās un sajauca divas Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības.

Džeimss preses konferencē izteicās, ka kādu dienu vēlētos kļūt par NBA kluba īpašnieku, izveidojot jaunu pieturvietu līgas kartē.

Viņš kā piemēru izmantoja Lasvegasu, kurā bāzējas daudz jaunu un veiksmīgu profesionālā sporta komandu. Tiesa, minot NHL vienību, Džeimss sajauca tās nosaukumu.

"Es labprāt kādu dienu kļūtu par NBA kluba īpašnieku. Gribētu atvest jaunu klubu uz jaunu pilsētu. Lasvegasa ir ļoti forša pilsēta. Tas, ko viņi dara šajā sakarā. Tur ir "Aces", "Raiders" komandas. Arī NHL klubs "Kings". Viņi tur dara daudz labu lietu. Skatīsimies, kas notiks [nākotnē]," sacīja basketbolists.

Uzreiz pēc tam gan viņš pārvaicāja zālē sēdošajiem žurnālistiem, vai tiešām Lasvegasā bāzēto hokeja klubu sauc "Kings". Mediju pārstāvji laboja, ka komandas nosaukums ir "Golden Knights".

Džeimss pēc tam pajokoja, ka viņam bija jāzina: Losandželosā ir divi "karaļi". Kā  vienu viņš domāja sevi, jo spēlētāja iesauka ir Karalis, bet otrs ir NHL klubs ar nosaukumu "Kings". Tiesa, hokeja komandas nosaukumā lietvārds ir daudzskaitlī.

Komentāri (125)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu