Video ⟩ Girgensona un Šilova komandām zaudējumi NHL spēlēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs otrdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība un vārtsarga Artūra Šilova komanda Vankūveras "Canucks".

"Sabres" ar Girgensonu ierindā savā laukumā ar 3:6 (0:4, 0:1, 3:1) atzina Toronto "Maple Leafs" pārākumu, bet "Canucks" ar Šilovu rezervē viesos ar 4:5 (0:1, 2:2, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Nešvilas "Predators" pārākumu.

Girgensons mačā ar Toronto komandu uz ledus pavadīja 13 minūtes un 55 sekundes, no kurām 45 sekundes spēlēja mazākumā, trīs reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētāju rindās ar "hat trick" un rezultatīvu piespēli izcēlās Raiens O'Railijs, 1+3 sakrāja Džons Tavaress, pie 1+1 tika Viljams Nīlanders, bet Mičels Mārners atzīmējās ar piecām rezultatīvām piespēlēm. Vēl vienus vārtus guva Maikls Bantings.

"Sabres" sastāvā pa vārtiem guva Alekss Taks, Džefs Skiners un Džeks Kvins.

Savukārt "Canucks" izbraukumā pēdējās minūtes un septiņu sekunžu laikā atspēlēja divu vārtu deficītu, tomēr vēlāk pēcspēles metienos bija spiesta atzīt "Predators" pārākumu.

Pamatlaikā mājinieku līdzjutējus ar precīziem metieniem iepriecināja Kouls Smits, Filips Tomasino, Nino Nīderraiters un MIkaels Granlunds, kamēr "Canucks" sastāvā divreiz precīzs bija Andrejs Kuzmenko, tostarp 16 sekundes pirms mača beigām panākot izlīdzinājumu, Šeldons Drīss un Konors Gārlends.

Uzvaru "Predators" nodrošināja Meta Dušēna precīzais metiens uzvarētāju noskaidrošanas sērijā.

"Canucks" vārtus šoreiz sargāja Kolins Delija, kurš tika galā ar 22 no 26 metieniem. Pretējos vārtos Jūse Saross atvairīja 35 no 39 ripām.

Austrumu konferencē "Sabres" ar 60 punktiem 55 mačos ieņem 12. pozīciju, bet "Canucks" ar 49 punktiem 57 dueļos ir 12. vietā Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu