Oficiāli: Vestbruks pievienojas "Clippers"

CopyDraugiem X Whatsapp
Rasels Vestbruks
Rasels Vestbruks Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) veterāns Rasels Vestbruks pievienojies Losandželosas "Clippers" vienībai, trešdien apstiprināja komanda.

Līgas rekordists "triple double" rādītājā un deviņkārtējais Visu zvaigžņu spēles dalībnieks Vestbruks pirms divām nedēļām no Losandželosas "Lakers" pārcēlās uz "Jazz" komandu, kur neaizvadīja nevienu spēli. "Jazz" no viņa pakalpojumiem atteicās, bet pēc līguma izpirkšanas aizsargs vienojies ar "Clippers".

"Esmu ārkārtīgi saviļņots. Man ļoti patīk spēlēt basketbolu un no gā gūstu daudz prieka," pēc līguma parakstīšanas ar "Clippers" sacīja 34 gadus vecais Vestbruks.

"Tagad varu palikt mājās [Losandželosā], redzēt sievu un bērnus, aizvest viņus uz skolu no rīta. Tā ir manas dienas liela daļa un nekas par to nav svarīgāks."

"Clippers" galvenais treneris Tairons Lū jau atklāja, ka plāno Vestbruku laist laukumā komandas nākamajā mačā piektdien savā laukumā pret Sakramento "Kings" vienību.

Vestbruks šosezon 52 spēlēs vidēji mačā ir guvis 15,9 punktus, kā arī sakrājis 7,5 rezultatīvas piespēles un 6,2 atlēkušās bumbas.

34 gadus vecais aizsargs Losandželosā pievienosies citam NBA 75. gadadienas simboliskās izlases dalībniekam Kavai Lenardam, kā arī Visu zvaigžņu spēles dalībniekam Polam Džordžam, ar kuru Vestbruks divas sezonas kopā spēlēja Oklahomasitijas "Thunder".

"Clippers" ar bilanci 33-28 šobrīd Rietumu konferencē ieņem ceturto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu