Liepiņš labi aizvada AAE velobrauciena ceturto posmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Emīls Liepiņš.
Emīls Liepiņš. Foto: Publicitātes foto

Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš ceturtdien ieņēma 25. vietu UCI Pasaules tūrē iekļautā Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) velobrauciena ceturtajā posmā.

AAE tūre ceturtdien turpinājās ar 174 kilometriem līdzenumā.

Uzvaru izcīnīja kolumbietis Huans Sevastjans Molano (UAE), kurš lielās grupas sprintā izrādījās ātrākais un finišu sasniedza pēc trīs stundām 50 minūtēm un vienas sekundes.

Otro vietu ieņēma nīderlandietis Olavs Kūijs ("Jumbo-Visma"), bet trešais bija Austrālijas riteņbraucējs Sems Velsfords ("DSM"), abiem finišējot ar tādu pašu laiku kā uzvarētājam.

Arī Liepiņš ("Trek-Segafredo") finišu sasniedza kopā ar lielo grupu.

Kopvērtējumā pirmo vietu saglabā viens no sacensību favorītiem beļģis Remko Evenepūls ("Soudal - Quick Step"), kuram ar septiņu sekunžu atpalicību seko austrālietis Lūks Pleps ("Ineos Grenadiers"). Liepiņš zaudē 21 minūti un 17 sekundes, kas dod 108. pozīciju.

AAE velobrauciens septiņu posmu garumā norisināsies līdz svētdienai. Pieci no šiem etapiem ir piemēroti sprinteriem, tajā skaitā arī Liepiņam, kurš pērn šajā tūrē pirmajos divos posmos izcīnīja piekto un septīto vietu, bet aizpērn pirmajā posmā bija ceturtais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu