Ostapenko WTA rangā zaudē vēl sešas vietas

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AP/Scanpix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jau otro nedēļu pēc kārtas zaudējusi sešas pozīcijas un Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā šonedēļ ieņem 26. vietu.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja veikusi 22 vietu kāpumu un tagad ieņem 220. pozīciju.

Savukārt Daniela Vismane saglabājusi 292. vietu, kamēr Diāna Marcinkēviča atkāpusies par divām pozīcijām un ieņem 386. vietu, bet Kamila Bartone zaudējusi vienu vietu un ir 650. pozīcijā. Vēl Anna Ozerova (955.) rangā pozīciju nav mainījusi, bet Margarita Ignatjeva atkāpusies par divām vietām zemāk uz 1294. pozīciju.

Ranga pirmajā desmitniekā izmaiņas nav notikušas. Pirmā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka. Trešā ir ASV tenisiste Džesika Pegula, ceturtā - tunisiete Onsa Žabēra, bet piekto vietu saglabā Francijas sportiste Karolīne Garsija. Sestā ir Koko Gofa no ASV, septīto pozīciju ieņem grieķiete Marija Sakari, astotā ir neitrālā tenisiste Darja Kasatkina, devītā - šveiciete Belinda Benčiča, bet labāko desmitnieku noslēdz Jeļena Ribakina no Kazahstānas.

Dubultspēlēs Ostapenko pakāpusies no vienpadsmitās uz desmito vietu, kamēr Vismane (244.) zaudējusi vienu pozīciju. Tikmēr Marcinkēviča (247.) saglabājusi savu vietu, bet 11 pozīcijas augstāk nekā nedēļu iepriekš ir Semeņistaja (256.). Bartone (512.), Patrīcija Špaka, Elza Tomase (abām dalīta 895.) savas vietas nav mainījušas, bet par divām vietām uz augšu tikusi Denīza Marcinkēviča (930.). Vēl Līga Dekmeijere (1200.) un Ignatjeva (1216.) savas pozīcijas saglabājušas, savukārt četru vietu kāpums padevies Ozerovai (1359.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu