"Zemgale"/LLU hokejistiem smaga sakāve "Mestis" līgas spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
"Zemgale"/LLU hokejisti
"Zemgale"/LLU hokejisti Foto: HK Zemgale/LLU (Facebook)

Jelgavas "Zemgale"/LLU trešdien izbraukumā piedzīvoja neveiksmi Somijas pēc spēka otrās līgas jeb "Mestis" spēlē.

Jelgavnieki ar rezultātu 0:9 (0:3, 0:4, 0:2) atzina Rovaniemi "Kiekko" (RoKi) pārākumu.

Mājinieku rindās ar diviem vārtiem un vienu piespēli izcēlās Tomi Alanko un Saku Kivinens, Anti Erkinjunti tika pie vienam vārtiem un divām piespēlēm, bet Mīka Tīhonens asistēja trijos vārtu guvumos. Tāpat Somijas vienībā Latvijas hokejists Miks Tumānovs nopelnīja vienu rezultatīvu piespēli.

Mariuss Bajaruns-Galejs viesu vārtos atvairīja 30 pretinieku mestās ripas, bet mājiniekiem Romi Hūnonens tika galā ar 24 metieniem, aizvadot "sauso" spēli.

Dienu iepriekš "Zemgale"/LLU piekāpās "Kiekko" ar 3:4.

Jelgavas komanda ar 38 punktiem 44 spēlēs ieņem pēdējo vietu 14 komandu konkurencē, kamēr "RoKi" ar 88 punktiem 46 cīņās ir trešā.

Latvijas čempione "Mestis" līgas pamatturnīrā četros apļos aizvadīs 52 spēles, 26 notiekot "Zemgale/LLU" ledus hallē Jelgavā.

Pagājušajā sezonā par Somijas otras spēcīgākās līgas čempionvienību kļuva Imatras "Kettera", kas finālsērijā ar 4-1 pieveica "Kiekko-Espoo".

Jelgavas "Zemgale"/LLU 2021./2022. gada sezonā izcīnīja savu pirmo Latvijas čempionu titulu, finālsērijā ar 4-0 pieveicot iepriekšējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu