Brāļi Bē: Mums ir kauns

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jūhanness Tīngness Bē (no kreisās) un Tarjei Bē
Jūhanness Tīngness Bē (no kreisās) un Tarjei Bē Foto: AFP/SCANPIX

Brāļi Jūhanness Tīngness Bē un Tarjei Bē pagājušajā nedēļā Nove Mesto (Čehija) pirms Pasaules kausa posma 12,5 kilometru iedzīšanas sacensībām uzrādījuši pozitīvus Covid-19 testus, taču piedalījušies sacensībās.

Pārliecinošu uzvaru svinēja Jūhanness Tīngness Bē, kurš abās šaušanās guļus šāva nekļūdīgi un nopelnīja pa vienam soda aplim abās šaušanās stāvus, finišējot 31 minūtē un 25,1 sekundē.

Otro vietu ieņēma Tarjei Bē, zaudējot 34,6 sekundes, bet labāko trijnieku noslēdza Zviedrijas biatlonists Martins Ponsiluoma, kurš atpalika no uzvarētāja minūti un 11 sekundes.

Neilgi pirms sacensībām abiem brāļiem veiktais Covid-19 tests izrādījies pozitīvs. 

"Mēs abi neesam īsti pārliecināti. Īsti nezinām, vai esam slimi vai ne, bet tests mums izrādījās pozitīvs," NRK pauda Tarjei Bē. 

Tarjei Bē nekādi simptomi neesot bijuši, bet Jūhanness Tīngness Bē norādīja, ka viņa ķermenis neesot bijis kā pirms inficēšanās. 

"Dosimies mājās un uztaisīsim vēl vienu testu," sacīja Bē jaunākais, kurš nepiedalījās stafetes sacensībās. 

"Mēs mēģinājām distancēties no citiem cilvēkiem. Man ir kauns, ka es šeit apgrozījos. Negribēju ar pozitīvu testa rezultātu šeit atrasties," TV2 citē Jūhannesu Tīngnesu Bē. 

Norvēģijas biatlonisti izlaidīs Pasaules kausa posmu Estersundā (Zviedrija). Par to, atsaucoties uz Norvēģijas Biatlona federācijas paziņojumu, vēsta izdevums VG.

Viņi nepiedalīsies individuālajā disciplīnā, stafetē, bet par dalību masu startā vēl informācijas nav. 

Jūhanness Tīngness Bē ir Pasaules kausa izcīņas kopvērtējuma līderis, bet Tarjei Bē ir ceturtajā vietā. Pirmo četrinieku aizņem Norvēģijas biatlonisti. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu