Noskaties: Kuzmas pārliecinātība sasmīdina Porziņģi un citus komandas biedrus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēlētājs Kails Kuzma
NBA spēlētājs Kails Kuzma Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" uzbrucējs Kails Kuzma ar pārspīlētu pārliecinātību sasmīdinājis Kristapu Porziņģi un citus komandas biedrus.

Jau vēstīts, ka "Wizards" otrdien izbraukumā ar rezultātu 119:117 pārspēja Detroitas "Pistons" komandu, kas piedzīvoja devīto zaudējumu pēc kārtas.

Mača ceturtās ceturtdaļas ievadā ar visai kuriozu epizodi izcēlās Kuzma, kurš izpildīja tālmetienu no kreisā stūra un pagriezās ar muguru pret grozu, vēl pirms bumba bija sasniegusi mērķi.

Kad šādos gadījumos bumba iekrīt grozā, spēlētājs veiksmīgi apliecina savu lielo pārliecinātību. Šis nebija tāds gadījums, jo bumba atsitās pret groza stīpu un atleca uz kreiso stūri. 

Ja Kuzma nebūtu pagriezies ar muguru pret grozu, iespējams, viņš būtu izcīnījis atlēkušo bumbu, dodot komandai iespēju atkārtot uzbrukumu. Un tieši Porziņģis šajā epizodē centās Kuzmu pabrīdināt, ka bumba nav sasniegusi mērķi.

Kuzma šosezon ir bijis pietiekami biežs populārās kuriozu rubrikas "Shaqtin' A Fool" viesis. Paredzams, ka arī šis metiens izpelnīsies vietu iknedēļas kuriozu apskatā.

27 gadus vecais Kuzma šajā sezonā vidēji mačā ir izcēlies ar 21,4 punktiem un 7,3 atlēkušajām bumbām. Viņš kopā ar Porziņģi un Bredliju Bīlu veido "Wizards" komandas līderu trio.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu