"Zemgale"/LLU hokejisti pagarinājumā zaudē "Mestis" līgas spēlē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Facebook: HK Zemgale/LLU

Jelgavas "Zemgale"/LLU trešdien Somijas pēc spēka otrās līgas jeb "Mestis" spēlē zaudēja pagarinājumā un piedzīvoja otro neveiksmi divu dienu laikā.

Jelgavnieki savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā atzina Forsas FPS hokejistu pārākumu.

Pirmās trešdaļas izskaņā mājiniekus vadībā izvirzīja Harijs Brants, kurš guva vārtus vairākumā.

Savukārt otrajā periodā viesi izmantoja "Zemgale"/LLU divu minūšu noraidījumu un izlīdzināja rezultātu pēc nepilnām septiņām spēlētām minūtēm, ar precīzu metienu izceļoties Erki Laiho.

Trešajai trešdaļai noslēdzoties bez gūtiem vārtiem, pagarinājumā pēc spēlētām 64 sekundēm uzvaru nesošos vārtus viesu komandas labā guva Jona Vainio.

Mājinieku vārtus sargāja Ēriks Vītols, kurš tika galā ar 25 pretinieku metieniem, kamēr otrā laukuma galā Petruss Lintonens atvairīja 30 ripas.

Dienu iepriekš "Zemgale"/LLU atzina Forsas vienības pārākumu ar 2:3.

Jelgavas komanda ar 42 punktiem 48 spēlēs ieņem 13. vietu 14 komandu konkurencē, bet FPS 49 spēlēs izcīnījusi 45 punktus un atrodas par vienu pozīciju augstāk.

Latvijas čempione "Mestis" līgas pamatturnīrā četros apļos aizvada 52 spēles, 26 notiekot "Zemgale/LLU" ledus hallē Jelgavā.

Pagājušajā sezonā par Somijas otras spēcīgākās līgas čempionvienību kļuva Imatras "Kettera", kas finālsērijā ar 4-1 pieveica "Kiekko-Espoo".

Jelgavas "Zemgale"/LLU 2021./2022. gada sezonā izcīnīja savu pirmo Latvijas čempionu titulu, finālsērijā ar 4-0 pieveicot iepriekšējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu