Rastorgujevam 21. vieta PK posma 20 kilometru individuālajā distancē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: RONALD WITTEK

Andrejs Rastorgujevs ceturtdien Zviedrijā Pasaules kausa posmā biatlonā, pieļaujot trīs kļūdas šaušanā, ieņēma 21.vietu 20 kilometru distancē individuālajā disciplīnā, Aleksandrs Patrijuks ierindojās 43.pozīcijā, bet Edgars Mise noslēdza sacensības 77.vietā.

Uzvaru izcīnīja Vācijas biatlonists Benedikts Dols, kurš spēja sašaut visus mērķus un finišu sasniedza pēc 48 minūtēm un 43,4 sekundēm.

Otro vietu, pieļaujot vienu kļūdu un atpaliekot no uzvarētāja minūti un 9,1 sekundi, ieņēma itālis Tomasso Džakomels, bet Norvēģijas biatlonists Vetle Šostads Kristiansens arī nesašāva vienu mērķi un, zaudējot minūti un 11,5 sekundes, ierindojās trešajā pozīcijā.

Rastorgujevs sāka bez kļūdām pirmajās divās šautuvēs, trešajā kļūdījās vienreiz, bet pēdējā ugunslīnijā nesašauts palika pirmais un pēdējais mērķis. Viņš finišu sasniedza par trīs minūtēm un 57,6 sekundēm vēlāk.

Savukārt Patrijuks pirmajās trīs šaušanās spēja aizvērt visus mērķus, taču pēdējā kļūdījās divas reizes un finišā zaudēja vācietim piecas minūtes un 30,9 sekundes.

Tikmēr Mise pirmajā šautuvē kļūdījās vienu reizi, otrajā un ceturtajā nesašāva divus mērķus, bet trešajā bija nekļūdīgs un piekāpās uzvarētājam desmit minūtes un 27,3 sekundes.

Pirmajā posmā uzvaru šajā disciplīnā svinēja Zviedrijas pārstāvis Martins Ponsiluoma, bet otrajā - Pasaules kausa līderis kopvērtējumā norvēģis Jūhanness Tīngness Bē.

Rastorgujevs Rūpoldingā ieņēma septīto vietu, šaušanā kļūdoties tikai reizi. Eiropas meistarsacīkstēs viņš ierindojās 33.vietā, bet pasaules meistarsacīkstēs - 56.vietā, abas reizes sakrājot pa sešām soda minūtēm.

Mise Kontiolahti ieņēma 57.vietu, Eiropas čempionātā finišēja 32. un pasaules meistarsacīkstēs - 69.vietā.

Patrijuks Kontiolahti ieņēma 90.vietu, sešreiz kļūdoties šaušanā, bet Rūpoldingā - 82.vietu. Lencerheidē viņam tika 83.vieta, bet pasaules čempionātā - 74.vieta.

Jau ziņots, ka ceturtdien 15 kilometru "klasikā" Baiba Bendika ierindojās 75.vietā, un Annija Keita Sabule finišēja 90.vietā 93 sportistu konkurencē.

Sestdien notiks vīriešu 4x7,5 kilometru un sieviešu 4x6 kilometru stafetes, bet svētdien - sacensības distancē ar kopēju startu.

Nākamnedēļ Pasaules kausa sacensības noslēgsies ar posmu Oslo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu