Video ⟩ UFC jaunā zvaigzne pēc uzvaras pār Krievijas cīkstoni: Slava Ukrainai, slava Gruzijai! (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
UFC cīkstonis Merabs Dvališvili no Gruzijas
UFC cīkstonis Merabs Dvališvili no Gruzijas Foto: AFP/Scanpix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) jaunā zvaigzne Merabs Dvališvili svētdien, 12. martā, "UFC Fight Night 221" cīņu šovā uzveica Krievijas pārstāvi Pjotru Janu. Pēc panākuma gruzīns pauda atbalstu Ukrainai un Gruzijai, aicinot pārtraukt karu.

Gruzīnu cīkstonis jau pirms cīņas izteicās, ka tikšanos ar Janu uztver personīgi, nosaucot viņu par "krievu huligānu". Savukārt pats Jans simboliskajā svēršanās procedūrā pretiniekam iesita pa kaklu.

Oktagonā Jans nespēja atrast atbildes Dvališvili nebeidzamajam spiedienam. Gruzīnu cīkstonis šajā piecu raundu cīņā uzstādīja jaunu UFC rekordu - 48 mēģinājumi pārvest cīņu parterī (10 no tiem bija veiksmīgi).

Teju visas cīņas garumā Janam nācās minēt, kāds būs Dvališvili nākamais solis - "līmeņa" maiņa vai īsa sitienu kombinācija. Šo mīklu krievu cīkstonim tā arī neizdevās atminēt un viņš piedzīvoja zaudējumu pēc tiesnešu lēmuma.

Video: Dvališvili - Jana cīņas spilgtākie momenti

Pēc cīņas Dvališvili norādīja, ka necīnīsies ar savu draugu un šā brīža 61,2 kilogramu divīzijas čempionu Aldžameinu Stēlringu. Tāpat viņš aicināja pārtraukt karu Ukrainā.

"Esmu pret karu. Slava Ukrainai! Slava Gruzijai! Slava brīvībai! Lūdzu, pārtrauciet karu!"

Dvališvili savā profesionālajā karjerā ir izcīnījis 16 uzvaras, piedzīvojot četrus zaudējumus.

Savukārt Jana kontā ir 16 uzvaras un pieci zaudējumi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu