Foto ⟩ Rokas uz pēcpuses: tenisistu foto, kas kļuva par interneta hitu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Arina Sabaļenka (no kreisās) un Paula Badosa
Arina Sabaļenka (no kreisās) un Paula Badosa Foto: @paulabadosa/Instagram

Tenisa pasaules zvaigznes Arina Sabaļenka (WTA 2.) un Paula Badosa (WTA 22.) nonākušas ažiotāžas epicentrā ar kādu bildi. Daudzuprāt tā pat ir intīma fotogrāfija, kas prasījusi skaidrot tenisistu attiecību statusu.

24 gadus vecā baltkrieviete Sabaļenka un par viņu gadu vecāka spāniete Badosa ir ļoti labas draudzenes. Viņas to publiski nav slēpušas. 

Sabaļenka un Badosa Indianvelsas turnīrā ASV aizvada kopīgus treniņus. Pametot tenisa kortu, viņas apskāvās, un fotogrāfija ar abām sportistēm straujā tempā izplatījās globālajā tīmeklī. No korta viņas aizgāja, uzlikušas viena otrai rokas uz pēcpuses...

Bilde ātri vien ieguva lielu uzmanību sociālajos tīklos, īpaši jau "Twitter" lietotāju vidū. Gan Sabaļenka, gan Badosa steidza komentēt situāciju, vispirms pielejot eļļu ugunij. 

Badosa dalījās ar fotogrāfiju, klāt pievienojot emocijzīmi ar sirsniņu, savukārt Sabaļenka rakstīja, ka "gaisā virmo mīlestība".

Vēlāk Baltkrievijas tenisiste publicēja tvītu, skaidrojot savu un viņas draudzenes attiecību statusu. "Lai precizētu... Mums abām ir puiši," rakstīja Sabaļenka. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu