Video ⟩ Girgensonam septiņi spēka paņēmieni uzvarētā NHL spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda pirmdien pārtrauca četru zaudējumu sēriju Nacionālajā hokeja līgā (NHL), viesos pieveicot Toronto "Maple Leafs".

"Sabres" viesos atspēlēja divu vārtu deficītu un uzvarēja ar 4:3 (0:0, 1:2, 3:1), bet latvietis pie rezultativitātes punktiem netika, toties pielietoja septiņus spēka paņēmienus.

Girgensons uz ledus bija 12 minūtes 26 sekundes, no kurām mazākumā spēlēja minūti un 12 sekundes. Latvijas hokejists izpildīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu mājinieku raidījumu, zaudēja divos iemetienos un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2.

"Maple Leafs" rindās otrā perioda sākumā Ostons Metjūzs un Kalle Jarnkroks panāca 2:0, tomēr līdz perioda izskaņai vienus vārtus viesiem atguva Džeks Kvins. Šajā trešdaļā "Sabres" pārsvars metienos vārtu rāmī bija 17:3.

Savukārt trešajā periodā divreiz Alekss Taks un reizi Dilans Kozenss bija precīzi "Sabres" sastāvā, panākot 4:2, uz ko mājinieki spēja atbildēt ar Viljama Nīlandera vārtiem mača 59. minūtē, samazinot rezultāta starpību līdz 3:4.

"Sabres" ar 71 punktu 66 cīņās pakāpās uz desmito vietu Austrumu konferencē, kamēr "Maple Leafs" ar 88 punktiem ieņem ceturto vietu.

Nākamo spēli Bufalo komanda aizvadīs trešdien viesos pret tiešajiem konkurentiem cīņā par iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā Vašingtonas "Capitals", kuru kontā arī ir 71 punkts, bet viena aizvadīta spēle vairāk un 11. pozīcija konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu