Medijs: Pazīstamā tramplīnlēcēja ķermenis atrasts jau pirms vairākiem mēnešiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Antoņins Hajeks
Antoņins Hajeks Foto: sportfotodienst/Scanix

Bijušais tramplīnlēcējs Antoņins Hajeks, kurš atrasts miris 35 gadu vecumā Malaizijā, morgā atradies vairākus mēnešus.

Pagājušajā nedēļā Čehijas slēpošanas asociācija paziņoja, ka sportists ir miris. Paziņojums bija īss, un tika norādīts uz notikušā faktu. Tiesa, viņa ģimene Hajeku bija pasludinājusi par bezvēsts pazudušu jau 2022. gada oktobrī. 

Čehijas portāls "Blesk" vēsta, ka vīrietis, kurš septembrī bija devies atvaļinājumā uz Malaiziju, esot pazudis tā paša mēneša beigās, kad nokļuvis vētrainā jūrā. 30. septembrī viņa līķis tika atrasts, taču tas vairākus mēnešus atradās morgā, jo viņa identitāti ilgu laiku nevarēja noteikt. Līdzi nebija nekādu dokumentu, kas varētu liecināt par konkrētā cilvēka identitāti.  

Hajeka bijušais komandas biedrs Jakubs Janda atklāja, ka viņam ļoti patikusi Malaizija un tāpēc devies atpūtā uz turieni, jo mājās bija nonācis grūtā situācijā. Laikā, kad viņš trenēja Čehijas sieviešu tramplīnlēkšanas izlasi, Hajekam izveidojās attiecības ar vienu no savām audzēknēm. 

Kad par Hajeka sānsoli uzzināja viņa sieva, tika sākts laulības šķiršanas process. Tolaik viņš, iespējams, nolēma doties atpūsties tieši uz Malaiziju, jo pagājušais gads vai vismaz pēdējais pusgads viņam pagāja ne tā, kā viņš cerēja," Jandas izteikumus citē "CNN Prima News".

Savas karjeras laikā Hajeks divreiz piedalījās olimpiskajās spēlēs (2010. gadā Vankūverā un 2014. gadā Sočos). Pasaules kausa izcīņas posmos viņš divreiz izcīnīja ceturto vietu. 

Hajeka bijusī sieva Veronika Hajkova atklāja, ka kontakts ar bijušo vīru viņai pazudis 2022. gada pavasarī. "Kopš marta mēs esam saziņā bijuši tikai ar šķiršanās dokumentu starpniecību," "Blesk" neslēpa Hajkova.

Hajekam esot bijis grūti pieņemt laulības šķiršanu. 

Policija "TVP Sport" arī apstiprināja, ka Hajeks atrasts miris Malaizijā un šobrīd notiek darbs pie šīs lietas. 

Sporta karjeru veselības problēmu dēļ Hajeks noslēdza 2015. gada septembrī. Viņš bija viens no labākajiem Čehijas sportistiem ziemas sporta veidu disciplīnās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu