Video Vācijas futbola huligāni sarīko lielus grautiņus Neapolē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Itālijas futbola klubs "Napoli" trešdien UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlē savā laukumā uzņēma Frankfurtes "Eintracht". Vācijas bundeslīgas kluba futbola huligāni pirms spēles sarīkoja grautiņus Neapoles ielās.

Pāris stundas pirms izšķirīgās astotdaļfināla spēles starp abām komandām sociālajos tīklos sāka izplatīties video, kuros redzams kā "Eintracht" fani nodara postažu Neapolē un uzbrūk policijai.

Lai arī Kampanijas reģiona amatpersonas sākotnēji vēlējās, lai neviens Vācijas pilsonis nevarētu iegādāties biļetes uz spēli, aizliegums tomēr attiecās tikai uz Frankfurtes iedzīvotājiem. 

Tas saniknoja "Eintracht" fanus, no kuriem aptuveni 600 lidoja uz Neapoli un nodarīja lielu postu pilsētai. Viņi izsita vietējiem veikaliem logus, apskādēja pilsētas sabiedrisko transportu un pat aizdedzināja policijas automašīnu. Letāli gadījumi gan nav konstatēti. 

Neapoles policijas departaments ceturtdien paziņoja, ka savainojumus guvuši seši policisti. Turklāt tiek strādāts, lai identificētu visus nemieru cēlājus. Līdz šim policijai izdevies identificēt 470 personu, no kurām vairāk nekā 120 ir izraidītas no valsts. 

"Napoli" astotdaļfināla atbildes spēlē savā laukumā ar rezultātu 3:0 (1:0) uzvarēja "Eintracht" un divu spēļu summā, nezaudējot nevienus vārtus, svinēja panākumu ar 5:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu