Gražulim deviņi punkti zaudētā Itālijas A sērijas mačā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis Foto: www.aquilabasket.it

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis sestdien Itālijas A sērijas mačā izcēlās ar deviņiem punktiem, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Trento "Dolomiti Energia" no neveiksmes.

Trento vienība savā laukumā ar rezultātu 73:75 (22:18, 20:16, 23:27, 8:14) atzina Tortonas "Derthona" vienības pārākumu.

Gražulis laukumā pavadītajās 32 minūtēs grozā meta vienu no trijiem divu punktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem. Viņš arī tika pie piecām atlēkušajām bumbām, vienas kļūdas, vienas rezultatīvas piespēles, vienas piezīmes, izprovocēta soda un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu astoņi un +/- rādītāju -11.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Derions Etkinss, kamēr viesu panākumu sekmēja Leona Radoseviča un Lukas Severini 14 gūtie punkti.

Citā mačā Artūra Strautiņa pārstāvētā Redžo Emīlijas "UnaHotels" viesos ar rezultātu 80:75 (24:16, 11:22, 26:19, 19:18) uzvarēja "Trieste".

Strautiņš spēlēja 14 minūtes, kuru laikā realizēja vienu no trijiem divu punktu metieniem, tiekot pie diviem punktiem. Viņš arī izcīnīja piecas bumbas zem groziem, divas reizes rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja divas piezīmes, izprovocēja divus pretinieku sodus, tika pie +/- rādītāja -10 un efektivitātes koeficienta četri.

"Dolomiti Energia" ar 11 uzvarām 22 spēlēs turnīra tabulā ieņem astoto vietu, Artjoma Butjankova pārstāvētā Skafati "Givova" ar septiņiem panākumiem ierindojas 13. pozīcijā, kamēr "UnaHotels" ar bilanci 7-15 atrodas 16.vietā 16 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "AX Emporio Armani Olimpia".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu