"Wizards" bez Porziņģa zaudē "Kings" komandai

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņģim slimības dēļ nespēlējot, Vašingtonas "Wizards" komanda sestdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 118:132 (33:37, 27:34, 32:33, 26:28) piekāpās Sakramento "Kings", kas izbraukumā svinēja septīto uzvaru pēc kārtas.

Porziņģim laukumā liedza doties saslimšana, kas nav saistīta ar Covid-19. Latvieša prombūtnē Vašingtonas vienībā Kails Kuzma guva 33 punktus un Bredlijs Bīls pievienoja 20.

"Kings" rindās lietuvietis Domants Sabonis izcēlās ar 30 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām pespēlēm. Terenss Deiviss, iesaistoties mačā no rezervistu soliņa, guva 21 punktu, bet Kīgenam Marejam un Malikam Monkam bija attiecīgi 19 un 17 punkti.

"Kings" uzrādīja sezonā labāko tālmetienu precizitāti (22 no 37 jeb 59,5%), pa pieciem realizējot Marejam, Deivisam un Monkam.

"Wizards" komandā sestdien debiju piedzīvoja Austrālijas Nacionālās basketbola līgas (NBL) šīs sezonas vērtīgākais spēlētājs Zeivjers Kukss, kurš laukumā bija mača pēdējās piecarpus minūtēs, kad mājinieki vairs necīnījās par uzvaru.

"Wizards" ar 32 uzvarām 71 spēlē ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, 11 mačus pirms regulārā čempionāta beigām no pirmā desmitnieka jeb "play-in" zonas atpaliekot par divu uzvaru tiesu. "Kings" ar 43 panākumiem 70 cīņās ir Rietumu konferences vicelīdere.

Otrdien Vašingtonas basketbolisti viesosies pie Orlando "Magic".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu