Ostapenko WTA rangā atgūst trīs pozīcijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko atguvusi trīs pozīcijas un Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā šonedēļ ieņem 22. vietu.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja zaudējusi vienu vietu un tagad ieņem 223. pozīciju.

Arī pārējās rangā esošās Latvijas tenisistes piedzīvojušas kritumu - Daniela Vismane zaudējusi divas vietas un tagad ir 295. pozīcijā, bet Diāna Marcinkēviča (393.) ir četras vietas zemāk kā iepriekš. Kamila Bartone atkāpusies par desmit vietām un ieņem 658. pozīciju, Anna Ozerova (970.) rangā zaudējusi piecas vietas, bet Margarita Ignatjeva atkāpusies par 13 vietām zemāk uz 1316. pozīciju.

Pirmā WTA rangā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka. Trešā ir ASV tenisiste Džesika Pegula, bet uz ceturto no piektās vietas pakāpusies Francijas sportiste Karolīne Garsija, kura apsteigusi tunisieti Onsu Žabēru. Sestā ir Koko Gofa no ASV, uz septīto pozīciju no desmitās pakāpusies Jeļena Ribakina no Kazahstānas, astotā joprojām ir neitrālā tenisiste Darja Kasatkina, devītā - šveiciete Belinda Benčiča, bet labāko desmitnieku noslēdz ieņem grieķiete Marija Sakari, kura rangā zaudējusi trīs vietas.

Dubultspēlēs Ostapenko no desmitās vietas pakāpusies uz devīto pozīciju, kamēr Vismane noslīdējusi par sešām vietām zemāk uz 244.vietu. Tāpat Marcinkēviča zaudējusi trīs vietas un ir 253. pozīcijā, bet 13 pozīcijas zemāk nekā nedēļu iepriekš ir Semeņistaja (272.). Bartone (689.) zaudējusi 174 vietas, Patrīcija Špaka, Elza Tomase (abām dalīta 909.) katra noslīdējusi sešas vietas zemāk, par divām vietām augstāk ir Denīza Marcinkēviča (935.), kamēr Ignatjeva (1257.) atkāpusies par 30 vietām, bet Ozerova zaudējusi vēl desmit vietas un ieņem 1374. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu