Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Modele dod vilinošu solījumu: ja mans mīļākais klubs uzvarēs Čempionu līgā, tad...

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @paolinasaulino/Instagram

Itālijas "OnlyFans" modele Paola Saulino devusi solījumu; ja viņas mīļākais klubs "Napoli" šogad uzvarēs UEFA Čempionu līgā, viņa dosies braucienā ar speciālu autobusu pa pilsētas ielām... pilnīgi kaila. Internetā viņas solījums aplidoja ļoti daudzus, sevišķi jau "Napoli" līdzjutējus, kuri, šķiet, nevar vien sagadīt šo dienu. Bet vai tāda pienāks?

"Napoli" šo sezonu aizvada izcili. Itālijas A sērijas čempionātā komanda ir pārliecinoši pirmajā vietā, tuvāko sekotāju - Romas "Lazio" apsteidzot par 19 punktiem. 

Neapoles vienība ir ļoti tuvu tam, lai pirmo reizi 33 gadu laikā kļūtu par Itālijas čempioni. 

Komanda ir izcila ne tikai vietējā čempionātā, bet arī Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā UEFA Čempionu līgā, kur aizkļuvusi līdz ceturtdaļfinālam. Tajā būs Itālijas derbijs - "Napoli" pret "AC Milan". 

31 gadu vecā modele Saulino jūtas dziļi aizkustināta par savas mīļākās komandas panākumiem. 

Pēc ceturtdaļfinālu pāru izlozes Saulino nāca klajā ar paziņojumu, kas uzjautrināja daudzus viņas sekotājus un ne tikai... Viņa apsolīja, ka gadījumā, ja "Napoli" uzvarēs Čempionu līgā, viņa ar speciālu autobusu brauks pa pilsētu pilnīgi kaila. 

"Varu atklāt, ka uzvaras gadījumā izdarīšu ko traku uz autobusa jumta Neapolē un kaila nosvinēšu trofejas izcīnīšanu. Tas ir kas tāds, ko varu izpildīt un atļauties!" Saulino neslēpa "Daily Star".

Lai Saulino paliktu bez apģērba, "Napoli" komandai vēl diezgan tāls ceļš ejams. Vispirms divu spēļu summā jāpieveic "AC Milan", tad pusfinālā būtu jāpārspēj Lisabonas "Benfica" vai Milānas "Inter", bet finālā Neapoles sāncenši var būt Madrides "Real", Londonas "Chelsea", Mančestras "City" vai Minhenes "Bayern".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu