Pasaulē panākumiem bagātākais futbolists cietumā sācis badastreiku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dani Alviss
Dani Alviss Foto: AP/Scanpix

Pazīstamais Brazīlijas futbolists Dani Alviss šobrīd atrodas aiz restēm, jo tiek apsūdzēts par 23 gadus vecas sievietes izvarošanu naktskluba tualetē Barselonā. Viņa sieva Žuana Sansa esot nolēmusi pamest Alvisu, un futbolists cietumā sācis badastreiku.

Janvārī bijušais Spānijas kluba "Barselona" un Brazīlijas futbola izlases aizsargs Alviss tika arestēts saistībā ar apsūdzībām par seksuālu uzmākšanos.

Incidents esot noticis 2022. gada 30. decembrī Barselonas naktsklubā "Sutton". Katalonijas policija viņu arestēja. Pats futbolists izvarošanas faktu noliedzis, bet neslēpj, ka ar sievieti bijis intīmās attiecības. 

Tiesa paziņojumā norādīja, ka tā ir sākusi tiesvedību "par iespējamu seksuālas vardarbības noziegumu", pamatojoties uz kādas sievietes iesniegto sūdzību.

Barselonas tiesa no apcietinājuma Alvisu nolēma neatbrīvot, jo pastāv bažas, ka viņš varētu doties uz Brazīliju, un no turienes viņu atpakaļ Spānijai varētu neizdot. 

Brazīlijas futbola leģenda cietumā atrodas jau divus mēnešus. Viņa 29 gadus vecā sieva Sansa februārī apmeklējusi Alvisu cietumā un paziņojusi par lēmumu šķirties. To futbolists uztvēris ļoti sāpīgi.

Alviss ar Sansu ir kopā kopš 2015. gada, bet viņi apprecējās 2017. gadā.

Modele Sansa no sociālā tīkla "Instagram" izdzēsusi visas bildes, kurās redzama kopā ar Alvisu. 

Foto: Instagram: @joanasanz

Spānijas TV kanāls "Cuatro" vēsta, ka Alviss sācis badastreiku. Par pasaulē panākumiem bagātāko uzskatītais futbolists šobrīd esot pilnībā sagrauts un ļoti nobažījies par savu nākotni. Spānijā par seksuālu vardarbību draud cietumsods no viena līdz 14 gadiem.

Alviss savas ilgās un veiksmīgās karjeras laikā izcīnījis 43 titulus un tiek uzskatīts par panākumiem bagātāko futbolistu pasaulē.

Brazīlijas izlasi viņš pārstāvējis kopš 2006. gada. Pagājušajā gadā Katarā viņš kļuva par valstsvienības vecāko spēlētāju, kurš spēlējis Pasaules kausa izcīņā. 

Šīs sezonas sākumā viņš pārstāvēja Meksikas klubu UNAM, bet pēc tam, kad tiesa noteica Alvisam apcietinājumu, līgumsaistības tika pārtrauktas. 

Savas karjeras laikā Alviss spēlējis arī "Sevilla" (Spānija), Turīnas "Juventus" (Itālija), Parīzes "Saint-Germain" (Francija) un "Sao Paulo" (Brazīlija) komandā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu