Video ⟩ Porziņģis labākais punktu guvējs starp spēles dalībniekiem Orlando

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis (no kreisās)
Kristaps Porziņģis (no kreisās) Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis otrdien pēc viena mača izlaišanas atgriezās laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē un guva 30 punktus, tomēr viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" vienība viesos piekāpās Orlando "Magic" komandai.

"Magic" savā laukumā bija pārāki ar 122:112 (26:25, 34:31, 27:32, 35:24), sagādājot "Wizards" trešo zaudējumu pēc kārtas un astoto neveiksmi pēdējos desmit mačos.

Porziņģis laukumā pavadīja 38 minūti un 15 sekundes, kuru laikā grozā raidīja deviņus no 15 divpunktu metieniem, trīs no septiņiem tālmetieniem un visus trīs soda metienus.

Latvieša rēķinā arī sešas izcīnītas atlēkušās bumbas zem groziem, trīs rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, divi bloķēti metieni, divas kļūdas, trīs personīgās piezīmes, kā arī labākais +/- rādītājs komandā +6.

Vašingtonas kluba rindās 16 punktus guva Bredlijs Bīls, bet ar 15+10 atzīmējās Deni Avdija. Uzvarētāju sastāvā ar 22 punktiem rezultatīvākais bija Gerijs Heriss.

"Wizards" ar 32 uzvarām 72 mačos ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, bet "Magic" ar bilanci 30-43 ir vienu pozīciju zemāk.

Nākamo spēli Vašingtonas basketbolisti aizvadīs trešdien, kad savā laukumā spēlēs ar Denveras "Nuggets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu