Miķelis Rēdlihs plāno izveidot savu hokeja klubu, lai startētu OHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miķelis Rēdlihs Latvijas Hokeja federācijas kongresā.
Miķelis Rēdlihs Latvijas Hokeja federācijas kongresā. Foto: https://www.facebook.com/lhf.lv

Bijušais Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Miķelis Rēdlihs vēlas izveidot savu hokeja klubu, lai nākotnē startētu "Optibet" hokeja līgā (OHL), viņš pauda sarunā ar raidieraksta "Devītnieks" pārstāvjiem.

38 gadus vecais M. Rēdlihs šosezon pārstāvēja OHL vienību Rīgas "Dinamo", sezonas izskaņā pildot arī kapteiņa pienākumus.

27 regulārā čempionāta cīņās uzbrucējs izcēlās ar 32 (12+20) rezultativitātes punktiem, bet deviņās izslēgšanas cīņās viņam septiņi (1+6) punkti.

Sarunā ar raidierakstu "Devītnieks" M. Rēdlihs izteicās, ka pagaidām nezina, vai turpinās spēlēt kādā komandā. Viņam svarīgi, lai spēlēšana sniegtu pozitīvas emocijas, taču šīs sezonas beigas nedeva gandarījumu.

"Skatīsimies, vai vispār būs, kur spēlēt," izteicās uzbrucējs.

Jāatgādina, ka "Dinamo" pusfināla sērijā pret pērnā gada čempioni "Zemgale"/LLU zaudēja pārliecinoši ar 0-4. Četros mačos rīdzinieki zaudēja 37 vārtus, bet paši iemeta tikai piecus.

Rēdlihs arī pastāstīja, ka nākotnē vēlas Ozolniekos izveidot OHL komandu, bet pats gan tajā, visticamāk, nespēlēs. Viņš vēlas būt treneris/menedžeris, bet pagaidām nav līdz galam skaidrs, kad tieši taps šī komanda. Rēdlihs vien pauda, ka nākamajā OHL sezonā tā vēl noteikti nepiedalīsies.

Jaunākais no brāļiem Rēdlihiem Latvijas izlases rindās piedalījies 13 pasaules čempionātos un trijās olimpiskajās spēlēs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu