Pēc 14 mēnešiem atrasts Velsas regbija spēlētāja ķermenis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Brīns Hārgrīvss
Brīns Hārgrīvss Foto: Rugby Football League

Bijušais Velsas regbija spēlētājs Brīns Hārgrīvss, kurš savulaik pārstāvēja Viganas "Warriors" komandu, atrasts miris, vēsta BBC.  

Hārgrīvss bez vēsts pazuda 2022. gada 3. janvārī. Viņa pēdējā zināmā atrašanās vieta bija viņa mājas Rietumvirdžīnijā, ASV. Policija viņu nekavējoties sāka meklēt, taču bez rezultātiem. 

Ģimene vēlāk nolīga privātdetektīvu, bet arī tas sekmēm nevainagojās. 

Tagad regbija spēlētāja vecākais brālis Gerets apstiprinājis, ka Brīns atrasts miris. "Dusi mierā, Brīn Hārgrīv. Ar dziļām skumjām varu apstiprināt, ka pēc 14 mēnešiem beidzot esam atraduši Brīnu. Joprojām nezinām, kas ir nāves cēlonis un tieši kas notika 2022. gada 3. janvārī. Paldies visiem, kas palīdzēja meklēšanā," savā "Facebook" kontā raksta bijušā sportista vecākais brālis.

Hārgrīvss bija labi zināms regbists. Karjeras laikā viņš pārstāvēja Viganas "Warriors", "Leigh Leopards", "St Helens Saints" un Bredfordas "Bulls". 

2007. gadā viņš bija ar Velsas izlasi Pasaules kausa (PK) izcīņas kvalifikācijas spēlē pret Skotiju. Lai gan Hārgrīvss piedzima Anglijā, viņa vectēvs ir no Velsas, kas pavēra iespējas pārstāvēt šīs valsts nacionālo komandu. 

26 gadu vecumā Hārgrīvss paziņoja par karjeras beigšanu un pēc tam 2012. gadā pārcēlās uz dzīvi ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu