Ronaldu un viņa mīļotā bērniem stāstījuši, ka brālis piedzims vēlāk. Patiesībā viņš jau bija miris

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu un viņa partnere Džordžīna Rodrigesa
Krištianu Ronaldu un viņa partnere Džordžīna Rodrigesa Foto: REUTERS/SCANPIX

2022. gada aprīlī futbola pasauli pāršalca ziņa, ka dzemdību laikā miris slavenā Krištianu Ronaldu un viņa partneres Džordžīnas Rodrigesas bērns. Tagad Rodrigesa atklājusi kā šo ziņu nodevusi pārējiem bērniem.

2021. gada oktobrī Ronaldu paziņoja, ka kļūs par dvīņu tēvu, un jau mēnesi vēlāk kļuva zināms, ka pārim būs zēns un meitene.

Kamēr viens bērniņš piedzima sveiks un vesels, otram dzemdībās pārstāja darboties sirds, un ārstiem viņu neizdevās glābt. Rodrigesa "Netflix" seriālā "Es esmu Džordžīna" ("I am Georgina") atzina, ka šādai traģēdijai nebija gatava. 

Meitenīti vecāki nosauca par Bellu, bet mirušajam dēlam tika dots vārds Angels, kas tulkojumā latviešu valodā nozīmē eņģelis. Kad vecāki pārradās mājās, viņiem nācās paskaidrot pārējiem bērniem, kāpēc mājās ieradušies ar vienu bērnu, nevis abiem. 

"Tā kā man aizvien bija paliels vēders, es viņiem teicu, ka Angels piedzims vēlāk. Krištianu gan nedaudz vēlāk viņiem pateica, ka Angels ir debesīs. Tā bija realitātes deva," sacīja Rodrigesa.

Vecāki bija pielāgojuši māju jaundzimušajiem, bet pēc traģiskajām ziņām medmāsa palīdzējusi novākt mirušajam bērnam paredzēto iekārtojumu.  

"Es nekad vairs nebūšu tas pats cilvēks. Katru reizi, kad skatos uz Bellu, domāju, vai Angels būtu tāds pats. Es joprojām neesmu ar to samierinājusies. Vienmēr bērniem saku: "Jūsu brālis ir debesīs. Viņš nevēlējās staigāt, viņš grib lidot. Kad skatāties uz augšu, padomājiet par viņu," stāstīja Rodrigesa. 

Ronaldu un Rodrigesa ir kopā kopš 2016. gada, un 2017. gada novembrī pasaulē nāca abu pirmā kopīgā atvase - meitiņa Alana Martina. Ronaldu no iepriekšējām attiecībām ir dēls Krištianu Juniors, kā arī dvīņi Eva un Mateo, kurus iznēsāja surogātmāte.

Ronaldu šobrīd pārstāv Saūda Arābijas čempionāta komandu "Al-Nassr".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu