Video ⟩ Bļugera "Golden Knights" svin trešo panākumu pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Vegasas "Golden Knights" ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

"Golden Knights" viesos ar rezultātu 3:2 (2:1, 0:0, 1:1) pārspēja Kalgari "Flames".

Pirmajā trešdaļā 2:0 viesu labā panāca Žonatans Maršeso un Maikls Amadio, bet mazāk nekā minūti līdz perioda beigām "Flames" deficītu samazināja Milans Lučičs.

Savukārt noslēdzošās trešdaļas ievadā divu vārtu pārsvaru "Golden Knights" atguva Nikolā Ruā. Laukuma saimniekiem, vairākumā vārtus gūstot Nazīmam Kadri, spēles 53. minūtē izdevās atkal pietuvoties viesiem, nonākot viena precīza metiena attālumā, taču Lasvegasas vienībai izdevās nosargāt panākumu.

Uzvarētāju vārtus no sākuma sargāja Logans Tompsons, kurš, dodoties laukumā pirmo reizi kopš 9. februāra, atvairīja 37 no 39 pretinieku metieniem, taču pēc tam iedzīvojās savainojumā un viņa vietā vārtos stājās Džonatans Kviks, kurš tika galā ar vēl pieciem metieniem. Otrā laukuma galā Jākobs Markstrems atvairīja 29 ripas.

Bļugers šajā mačā uz ledus bija 12 minūtes un 46 sekundes, no kurām 28 sekundes spēlēja mazākumā. Viņš statistikā atzīmējās ar vienu divu minūšu noraidījumu, vienu spēka paņēmienu, uzvarēja deviņos no 12 iemetieniem un noslēdza maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Golden Knights" ar 96 punktiem 72 spēlēs Rietumu konferencē atrodas pirmajā vietā, kamēr "Flames" ar 79 punktiem 73 mačos ierindojas desmitajā pozīcijā.

Lasvegasas vienība nākamo maču aizvadīs sestdien, kad viesos stāsies pretī Edmontonas "Oilers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu