Video ⟩ "Bruins" hokejisti turpina uzvaru sēriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) līdervienība Bostonas "Bruins" ceturtdien izcīnīja piekto panākumu pēc kārtas, kamēr citā mačā, gūstot septiņus vārtus, pie pārliecinošas uzvaras tika Otavas "Senators".

"Bruins" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (2:1, 1:1, 1:0) pārspēja Monreālas "Canadiens".

Uzvarētāju rindās Davids Pastrņāks guva savus 49. vārtus šosezon, Tailers Bertuci izcēlās ar vienu precīzu metienu un rezultatīvu piespēli, kamēr vēl pa reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Džeiks Debrasks un Davids Krejči.

Monreālas vienībai izdevās abus vārtus gūt vairākumā, kad vispirms pirmās trešdaļas izskaņā precīzs bija Niks Suzuki, bet otrā perioda beigās ripu Bostonas komandas vārtos raidīja Kērbijs Daks.

Savukārt "Senators" mājās ar rezultātu 7:2 (2:0, 1:1, 4:1) guva panākumu pār Tampabejas "Lightning", sagādājot pretiniekiem trešo zaudējumu pēc kārtas.

Otavas komandā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Breidijs Tkačaks un Alekss Debrinkets, kurš arī vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, bet vēl pa vieniem vārtiem guva Deriks Brasārs, Eriks Branstroms un Ostins Votsons.

"Lightning" no neveiksmes neglāba Mihaila Sergačeva un Breidena Pointa vārti.

Teodora Bļugera pārstāvētā Vegasas "Golden Knights" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (2:1, 0:0, 1:1) pārspēja Kalgari "Flames", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu