Ukrainas tenisiste: No WTA nesaņēmām nekādu atbildi, tikai klusumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Marta Kostjuka
Marta Kostjuka Foto: Reuters/ScanPix

Sieviešu Tenisa asociācija (WTA) ignorējusi Ukrainas tenisistu vēlēšanos tikties ar organizācijas pārstāvjiem, atklāja Ukrainas tenisiste Marta Kostjuka.

Kostjuka, kura Maiami "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā piekāpās neitrālajai tenisistei Anastasija Potapovai, pēc mača sarunā ar žurnālistiem neslēpa, ka Ukrainas tenisistes ir neapmierinātas ar esošo situāciju.

"Jā, mēs vēlējāmies tikšanos ar [WTA] pārstāvjiem, taču to nedabūjām. Nesaņēmām nekādu atbildi, tikai klusumu," viņa stāstīja, nevēloties ieslīgt detaļās par to, ko ukrainietes gribētu pārrunāt tikšanās laikā.

"Ja sarunāsim tikšanos, tad varēsim par to arī runāt. Nedomāju, ka tā ir laba ideja vēl pirms tikšanās atklāt, par ko mēs gribētu runāt," viņa piebilda. "Uzskatu, ka vajadzētu vairāk darīt, lai palīdzētu Ukrainas tenisistēm, jo šobrīd tiek diskutēts tikai par Krievijas un Baltkrievijas spēlētājām."

Pasaules tenisa jumtorganizācijas Tenisa profesionāļu asociācija (ATP), WTA un Starptautiskā Tenisa federācija (ITF) pēc Krievijas uzsāktā kara atcēlusi agresorvalstī paredzētos turnīrus, taču gan Krievijas, gan Baltkrievijas sportisti, startējot bez abu valstu vārda vai karoga, var piedalīties gandrīz visos turnīros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu