Video ⟩ Porziņģis rezultatīvākais "Wizards" spēlētājs zaudējumā NBA mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē guva 26 punktus, tomēr viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" vienība piedzīvoja zaudējumu izbraukuma mačā pret Toronto "Raptors".

Toronto komanda savā laukumā izrādījās pārāka ar 114:104 (37:21, 26:25, 24:38, 27:20), bet latvietis bija rezultatīvākais spēlētājs mājinieku rindās.

Porziņģis laukumā pavadīja 33 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā grozā raidīja piecus no desmit divpunktu metieniem, četrus no septiņiem tālmetieniem un četrus no pieciem soda metieniem. Latvieša rēķinā arī sešas izcīnītas atlēkušās bumbas zem groziem, divas rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, trīs kļūdas, divas personīgās piezīmes un +/- rādītājs +1.

Vašingtonas kluba rindās 19 punktus guva Korijs Kisperts, bet pa 15 - Deni Avdija un Džonijs Deiviss, kamēr traumu dēļ spēlē nepiedalījās Bredlijs Bīls, Kails Kuzma un Monte Moriss.

Mājinieku sastāvā rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Ogugua Anunobijs, 28 punktus guva Freds Vanvlīts, bet 19+11 iekrāja Paskāls Siakams.

"Wizards" komandai šis bija ceturtais zaudējums viesos pēc kārtas un kopumā astotā neveiksme pēdējās desmit spēlēs, kas krietni sarežģījis cīņu pa vietu "play in" turnīrā. Vašingtonas vienība ar 33 uzvarām 75 mačos ieņem 12. vietu Austrumu konferencē un septiņus mačus pirms regulārā čempionāta beigām no desmitās vietas konferencē atpaliek par trim uzvarām, kamēr "Raptors" ar bilanci 37-38 ieņem devīto vietu.

Nākamo spēli Vašingtonas basketbolisti aizvadīs otrdien, kad savā laukumā spēlēs ar Austrumu konferences vicelīderi Bostonas "Celtics".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu