Video Porziņģim izcils un daudzpusīgs sniegums, "Wizards" uzveic spēcīgo "Celtics"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristaps Porziņģis trešdienas rītā pēc Latvijas laika aizvadīja ļoti produktīvu un daudzpusīgu maču Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), bet viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" komanda izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 130:111 (29:23, 35:28, 35:27, 31:33) uzveica spēcīgo Bostonas "Celtics" vienību.

Vašingtonas vienība šo maču aizvadīja bez diviem no trim līderiem, jo savainojumu dēļ malā palika Bredlijs Bīls un Kails Kuzma.

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 33 minūtes un 58 sekundes. Viņš guva 32 punktus un bija pārliecinoši rezultatīvākais gan "Wizards" vienībā, gan starp visiem spēles dalībniekiem.

Vēl latvietim 13 atlēkušās bumbas, sešas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba un viens bloķēts metiens. Viņa +/- rādītājs bija +26, kas bija pārliecinoši labākais starp abu komandu spēlētājiem.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Džeisons Teitams, kuram arī deviņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

"Wizards" ar šo uzvaru vairoja savas cerības sasniegt izslēgšanas spēles. Vašingtonas klubs ar 34 uzvarām un 43 zaudējumiem ir 11. vietā Austrumu konferencē. No "play-in" zonas "Wizards" šobrīd atpaliek par divu uzvaru tiesu.

Savukārt "Celtics" ar 52 uzvarām un 24 zaudējumiem ir otrajā vietā Austrumu konferencē un jau garantējusi sev vietu izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu