Grūtniecības pēdējos mēnešos esošā Juhauga nenogurstoši trenējas un trenē citus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Terēze Juhauga
Terēze Juhauga Foto: AFP/SCANPIX

Viena no visu laiku labākajām Norvēģijas slēpotājām Terēze Juhauga, būdama stāvoklī, aktīvi trenējas un trenē citus cilvēkus. Lai arī beigusi profesionālo karjeru, sportu malā viņa nav nolikusi pat laikā, kad drīzumā kļūs par māti.

34 gadus vecā Juhauga tiek uzskatīta par slēpošanas karalieni. Pirms gada viņa pieņēma lēmumu likt punktu savai panākumiem bagātajai karjerai. 

Tiesa, viņa turpina nodarboties ar sportu un, arī esot mātes cerībās, to dara ļoti aktīvi, kas cilvēkos raisa jautājumus. 

Neskatoties uz to, ka ir grūtniecības pēdējos mēnešos, šobrīd viņa strādā par privāto treneri Kanāriju salās.

To pamanījuši arī vairāki tūristi, kuri Zviedrijas izdevumam "Expressen" neslēpa izbrīnu par Juhaugas organizētajiem aktīvajiem treniņiem, kuros piedalās arī viņa pati. "Vai pamanījāt, ka tur trenējas grūtniece? Viņa vingro ļoti aktīvi, un man tas liek elsot," norādīja kāds aculiecinieks. 

Pati Juhauga pauda, ka viņa nespēj sēdēt mierā, rokas klēpī salikusi, viņai ir jākustas. Citiem cilvēkiem viņas vadītās nodarbības šķiet ļoti intensīvas. Dienu viņa sāk ar stundas skrējienu, kam seko treniņi sporta zālē, strādājot arī ar saviem klientiem. 

"Grūtniecības laikā rūpīgāk sekoju līdzi saviem treniņiem. Tajā pašā laikā grūtniecība nav nekāda slimība, kas mani atturētu. Esmu citā situācijā, salīdzinot ar citiem cilvēkiem. Jau gadiem ilgi trenējos, un mans ķermenis visu pieņem citādāk," sacīja Juhauga. 

Juhauga olimpiskajās spēlēs izcīnījusi sešas medaļas, no kurām četras zelta un pa vienai sudraba un bronzas. Pasaules čempionātos viņa uzvarējusi 14 reizes. 

Pasaules kausa izcīņas posmos Juhauga individuālajās sacensībās triumfējusi 82 reizes, bet uz goda pjedestāla kāpusi 149 reizes. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu