"Prometey" Eirokausa grupu turnīru noslēdz ar uzvaru Rīgā pār Janičenoka bijušo klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Prometey" basketbolisti.
"Prometey" basketbolisti. Foto: https://www.facebook.com/prometeybc

Rīgā bāzētā Ukrainas basketbola komanda Slobožanskas "Prometey" trešdien ULEB Eirokausa 18. kārtas mačā izcīnīja uzvaru, noslēdzot grupu turnīra cīņas ar panākumu.

Ukrainas vienība, aizvadot mājas spēli "Arēnā Rīga", ar rezultātu 93:76 (33:18, 13:25, 28:18, 19:15) pārspēja Itālijas klubu Venēcijas "Umana Reyer", izcīnot Eirokausā 11.uzvaru pēc kārtas.

"Prometey" rindās rezultatīvākais ar 25 gūtajiem punktiem bija Džans Klavels, bet vēl 14 punktus pievienoja Dalenta Stīvenss un Ondržejs Balvīns, kurš arī tika pie deviņām bumbām zem groziem.

Venēcijas komandu no zaudējuma neglāba Džeisona Grendžera un Amadeo Tesitori 17 gūtie punkti.

"Prometey" kopā ar uzvarām Latvijas - Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) spēlēs klubs svinējis 30 panākumus pēc kārtas.

Eirokausa A grupā "Prometey" ar 14 uzvarām 18 spēlēs ieņēma pirmo vietu, bet "Umana Reyer" ar deviņām uzvarām ierindojās piektajā pozīcijā.

ULEB Eirokausa pamatturnīrā 20 komandas sadalītas divās grupās pa desmit vienībām katrā. Izslēgšanas turnīrā, kas sāksies no astotdaļfināla, iekļūs katras grupas astoņas labākās komandas.

Pagājušajā sezonā par čempioniem kļuva Boloņas "Virtus" basketbolisti, kuri finālā pārspēja "Bursaspor" un izcīnīja vietu ULEB Eirolīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu