Lebrons spēlēs Dalasas "Mavericks"? Basketbola apskatnieks izsaka neticamu prognozi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs (pa kreisi) un Lebrons Džeimss.
Luka Dončičs (pa kreisi) un Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss pievienosies Dalasas "Mavericks" klubam un apvienos spēkus ar Luku Dončiču, kādā pārdrošā prognozē ieskicējis basketbola apskatnieks Bils Simonss.

Simonss uzskata, ka "Mavericks" sastāvu papildinās gan Džeimss, gan viens no Goldensteitas "Warriors" simboliem Dreiminds Grīns.

Tādējādi Lebrons atkal apvienos spēkus ar seno cīņu biedru Kairiju Ērvingu, izveidojot t.s. superkomandu ar Dončiču priekšgalā.

"Domāju, ka Grīns nonāks Dalasā. Kopā ar Kairiju un Luku. Un tad Lebrons mēģinās izdomāt, kā līdz turienei tikt. Tas ir mans pareģojums. Ielieciet šo manu prognožu mapītē un pēc pusotra gada izvelciet ārā, lai izlasītu vēlreiz. Lebrona dēls Bronijs vēl nav izvēlējies koledžu, kuru pārstāvēt. Ja tā būs ārpus Losandželosas apkārtnes, daudz kas var notikt. Tāpat Džeimss noteikti mēģinās dzīties pēc vēl viena čempionu gredzena. Viņam vajag piecus," sacīja Simonss.

Grīnu "Mavericks" varētu piesaistīt jau šovasar, jo viņam ir iespēja atteikties no pēdējā līguma gada ar "Warriors". Ar Džeimsu situācija ir daudz sarežģītāka, jo viņam vēl atlikuši divi gadi līgumā ar Losandželosas "Lakers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu