VIDEO Baško tālmetiens pirms finālsvilpes atnes "TTT Rīga" basketbolistēm Baltijas līgas čempiontitulu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbola kluba "TTT Rīga" spēlētāja Gunta Baško (nr.8, baltā formas tērpā) FIBA Eirolīgas atklāšanas spēlē sievietēm "Rimi" Olimpiskajā centrā, kurā tiekas basketbola klubs "TTT Rīga" un "Maskavas MBA".
Basketbola kluba "TTT Rīga" spēlētāja Gunta Baško (nr.8, baltā formas tērpā) FIBA Eirolīgas atklāšanas spēlē sievietēm "Rimi" Olimpiskajā centrā, kurā tiekas basketbola klubs "TTT Rīga" un "Maskavas MBA". Foto: Sintija Zandersone/LETA

Guntai Baško nepilnas divas sekundes pirms finālsvilpes realizējot uzvaru nesošo tālmetienu, "TTT Rīga" komanda svētdien, 2. aprīlī, Birštonā izcīnīja "Betsafe" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (BSBL) zelta medaļas.

Finālspēlē rīdzinieces ar rezultātu 69:68 (15:21, 19:23, 15:15, 20:9) pārspēja Viļņas "Kibirkštis" komandu.

Dodoties pēdējā uzbrukumā, "TTT Rīga" bija iedzinējos ar 66:68, taču nepilnas divas sekundes pirms finālsvilpes Baško no stūra realizēja tālmetienu, kas atnesa uzvaru ar 69:68. Atlikušajā laikā rīdzinieces noturēja aizsardzību.

Sestdien pusfinālos "TTT Rīga" ar 73:48 uzvarēja RSU un Viļņas basketbolistes Lietuvas komandu duelī bija pārākas ar 77:72.

RSU basketbolistes pamatturnīrā uzvarēja 20 no 22 spēlēm, kas deva pirmo vietu un ceļazīmi uz finālčetrinieka turnīru.

"TTT Rīga" ar 15 uzvarām pamatturnīru noslēdza piektajā pozīcijā, bet ceturtdaļfinālā rīdzinieces divu spēļu summā pārspēja Kauņas "Aistes" - 66:52 un 76:79.

Pamatturnīrā Latvijas labāko komandu savstarpējās spēlēs katra svinēja pa uzvarai - 17.novembrī RSU vienība uzvarēja ar 74:41, bet 22.februārī "TTT Rīga" revanšējās ar 86:72.

Pagājušajā sezonā par čempionēm kļuva "TTT Rīga" basketbolistes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu