Blakusvāģu braucēji Lielbārži izcīna 12. vietu sezonas otrajā posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži
Latvijas motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži Foto: WSC (FIM Sidecar Motocross World Championship)

Latvijas motosportisti Daniels un Bruno Lielbārži svētdien Portugālē izcīnīja 12.vietu pasaules čempionāta blakusvāģu motokrosā otrajā posmā.

Sestdien kvalifikācijā 16 gadus vecie brāļi savā grupā bija piektie, bet svētdien pirmā brauciena startā tika piedzīvota sadursme un kritiens, kā dēļ sacīkste bija jāsāk no beigām. Brauciena gaitā latviešiem izdevās apsteigt vairāk nekā pusi no konkurentiem, kas ļāva izcīnīt 11.vietu.

Otrajā braucienā pēc starta Latvijas jaunie motosportisti bija septītie, taču 13.aplī salūstot radiatoram, katrā aplī tika zaudētas vairākas sekundes, kā dēļ finišs tika sasniegts 16.pozīcijā.

Abos braucienos nepārspēts bija Beļģijas braucējs Marvins Vanlušens ar līdzbraucēju Nikolā Musē no Francijas - viņiem posmā 50 punkti un pirmā vieta. Braucienos un posmā otrā un trešā pozīcija attiecīgi nīderlandiešiem Kūnam Hermansam/Benam van den Bogārtam un bitiem Bretam Vilkinsonam/Džo Milārdam.

Lielbārži posmā iekrāja 15 punktus un bija 12.vietā.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc diviem posmiem latvieši ar 37 punktiem ir 11.pozīcijā, kamēr pirmo vietu ieņem visos četros braucienos uzvarējušie Vanlušens/Musē.

Šosezon pasaules čempionātā paredzēti 14 posmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu