Grupas "Citi zēni" dalībnieks kļuvis par Latvijas čempionu diska mešanā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dagnis Roziņš.
Dagnis Roziņš. Foto: https://www.facebook.com/CitiZeniMusic

Mūzikas grupas "Citi zēni" solists un saksofonists Dagnis Roziņš pagājušajā nedēļā Jelgavā kļuva par Latvijas čempionu diska mešanā, ziņo Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).

Aizvadītās nedēļas nogalē Jelgavā un Platonē notika pirmās plašākās Latvijas vieglatlētu sacensības brīvā dabā. Kopš 2005. gada jau 17. reizi Latvijas diska, vesera un šķēpa metēji cīnās par t.s. ziemas mešanu čempionu tituliem un medaļām. 

Sestdien Jelgavā sacentās tikai diska metēji. Sacensības sāka jaunieši, turpināja un arī pabeidza juniori un pieaugušie.

Kā pēdējie sacentās vīri, kur pirmajos metienos drošā līderpozīcijā bija Ralfs Eduards Gauja - 45,52 m. Tomēr tad ar priekšpēdējo, piekto metienu līdera gods pārgāja Dagņa Roziņa īpašumā. Jauns personīgais rekords  - 45,59 m (līdz šim bija 45,52 m), kuru sacensību nobeigumā viņš paaugstināja līdz 47,14 m.

Roziņš ikdienā ir populārās grupas "Citi zēni" solists un saksofonists. Tomēr pirms desmit gadiem viņš Utrehtā izcīnīja astoto vietu diska mešanā Eiropas jauniešu olimpiskajā festivālā.

Dagņa treneris ir viņa tēvs, bet mūziķa māsa Liene kļuva par Latvijas čempioni vesera mešanā 2016. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu