Ostapenko WTA rangā atgūst vienu pozīciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko atguvusi vienu pozīciju un Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā šonedēļ ieņem 21. vietu.

Savukārt Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja saglabājusi 223. pozīciju.

Daniela Vismane piedzīvojusi 21 vietas kritumu un tagad ir 316. pozīcijā, Diāna Marcinkēviča zaudējusi divas vietas (395.), bet Kamilla Bartone atkāpusies par trīs pozīcijām (661.). Trīs vietu kāpums padevies Annai Ozerovai (967.), kamēr Margarita Ignatjeva ir par 128 pozīcijām augstāk nekā pirms divām nedēļām (1188.).

Pirmā WTA rangā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka. Trešā ir ASV tenisiste Džesika Pegula, bet ceturtā ir Francijas sportiste Karolīne Garsija, kurai piektajā un sestajā vietā seko attiecīgi tunisiete Onsa Žabēra un Koko Gofa no ASV. Septītajā pozīcijā ierindojas Jeļena Ribakina no Kazahstānas, astotajā vietā ir neitrālā tenisiste Darja Kasatkina, vienas vietas kāpums uz devīto pozīciju izdevies grieķietei Marijai Sakari, kamēr labāko desmitnieku noslēdz čehiete Petra Kvitova, kura ir par divām vietām augstāk nekā pirms tam.

Dubultspēlēs Ostapenko saglabājusi devīto pozīciju un Vismane joprojām ieņem 244. vietu. Marcinkēviča zaudējusi deviņas vietas un ir 262. pozīcijā, bet vienu pozīciju zemāk nekā divas nedēļas iepriekš ir Semeņistaja (274.). Bartone (687.) atguvusi divas vietas, Patrīcija Špaka, Elza Tomase (abām dalīta 913.) katra noslīdējusi četras vietas zemāk, par piecām vietām zemāk ir Denīza Marcinkēviča (940.), kamēr Ignatjeva (1147.) pakāpusies par 110 vietām, bet Ozerova zaudējusi vienu vietu un ieņem 1375. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu