Pludmales volejbolists Točs nolēmis mainīt pārinieku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas pludmales volejbola duets Edgars Točs un Kristians Fokerots
Latvijas pludmales volejbola duets Edgars Točs un Kristians Fokerots Foto: FIVB

Pludmales volejbolists Edgars Točs nolēmis šķirties no līdzšinējā pārinieka Kristiana Fokerota, tā pieredzējušais sportists pastāstīja sarunā ar mediju "sportacentrs.com".

34 gadus vecais Točs kopš 2022. gada sākuma spēlēja kopā ar divreiz jaunāko Fokerotu, bet tagad nolēmis izmēģināt spēkus kopā ar kādu citu pārinieku.

"Aizvadījām labu sagatavošanās posmu, taču sacensību režīmā tā spēle kaut kur pazūd. Pēc turnīra aprunājāmies, es piedāvāju Kristianam uzspēlēt ar citiem pāriniekiem. Man ir nepieciešams izteiktāks aizsargs. Arī situācija ar reitinga punktiem nav iepriecinoša. Trenēsimies vienā grupā, taču pamēģināsim spēlēt ar citiem pāriniekiem. Nekas traks nav noticis, var būt tikai labāk. Mani potenciālie pārinieki ir gados jaunie Olivers Bulgačs un Sandis Bērziņš," pastāstīja Točs.

Madonā dzimušais sportists no 2017. līdz 2021. gada izskaņai spēlēja kopā ar pieredzējušo Mārtiņu Pļaviņu. Abu sadarbības augstākais punkts bija 2021. gadā Tokijas olimpiskajās spēlēs izcīnītā ceturtā vieta. Uzreiz pēc tam abi paziņoja par šķiršanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu