Indrašis komentē, vai iespējama tiesvedība ar Maskavas "Spartak"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis.
Miks Indrašis. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases kandidāts Miks Indrašis pirmdien sarunā ar Latvijas Televīziju komentējis, vai iespējama tiesvedība ar agresorvalsts Krievijas klubu Maskavas "Spartak".

Pagājušā gada jūnijā "Spartak" paziņoja, ka Indrašis parakstījis līgumu ar okupantu valsts klubu, bet pēc nedēļu ilgas klusēšanas hokejists pilnībā noliedza šo apgalvojumu.

Arī intervijā TVNET novembrī uzbrucējs sacīja, ka neko nebija parakstījis, vien attāli apsvēris iespēju atsaukties mutiskam piedāvājumam sākt sarunas ar Maskavas vienību.

Pēc pirmdienas treniņa Indrašis sarunā ar Latvijas Televīziju atbildēja uz jautājumu, vai iespējama kāda tiesvedība no "Spartak" puses.

"Cik man zināms, nekam nevajadzētu būt. Man īsti nav, ko komentēt šeit. Nē. Tur nekam pat nevajadzētu būt šajā ziņā," izteicās hokejists.

32 gadus vecais Indrašis šo sezonu aizvadīja Vācijas augstākās līgas (DEL) klubā Šveningeras "Wild Wings". 53 regulārās sezonas mačos viņš izcēlās ar deviņiem vārtiem un 20 rezultatīvām piespēlēm.

Pirmajā treniņu nedēļā uz ledus dosies trīs vārtsargi, deviņi aizsargi un 11 uzbrucēji. Laikam ejot, izlases rindas papildinās vairāki hokejisti, par kuriem LHF informēs vēlāk.

Pirmajos treniņos pie izlases nebūs Uvis Balinskis un Oskars Lapinskis, kuri pievienosies nedēļas laikā.

Darbā ar nacionālo izlasi Harijam Vītoliņam asistēs Lauris Dārziņš, Artūrs Irbe, Artis Ābols, Peteri Nummelins un Raimonds Vilkoits.

Latvijas hokeja izlase pirmās pārbaudes spēles aizvadīs jau 6. un 7. aprīlī, kad Daugavas stadionā plks. 17 spēkosies ar Polijas izlasi. Šīs spēles būs publiski slēgtas, tādēļ masu mediji savu dalību aicināti aicināti pieteikt LHF komunikācijas daļā.

Pēcāk Latvijas nacionālā hokeja izlase 22. un 23. aprīlī viesos spēkosies ar Lielbritāniju.

Savukārt "Arēnā Rīga" 28. un 29. aprīlī Latvija cīnīsies ar Šveices komandu.

Savukārt sagatavošanās posmu mūsu valstsvienība noslēgs ar vienu spēli (4. maijs) viesos pret Dānijas hokeja izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu