Olimpiskie čempioni Lasmanis un Miezis Šanhajā trenēsies Ķīnas olimpiskajā bāzē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas 3x3 basketbolisti Nauris Miezis un Kārlis Pauls Lasmanis
Latvijas 3x3 basketbolisti Nauris Miezis un Kārlis Pauls Lasmanis Foto: FIBA.com

Tokijas olimpisko spēļu čempioni 3x3 basketbolā Nauris Miezis un Kārlis Pauls Lasmanis sava jaunā kluba sastāvā Šanhajā trenēsies Ķīnas olimpiskajā bāzē, Lasmanis paziņoja vietnē "Instagram".

Februāra vidu Lasmanis un Miezis paziņoja, ka šosezon nespēlēs "Rīgas" komandā, bet dosies uz Ķīnu, lai pārstāvētu Šanhajas kluba krāsas. 

Uz Ķīnu plānoja doties arī Agnis Čavars un Edgars Krūmiņš, bet nesen tika paziņots, ka abi veterāni tomēr paliks "Rīgas" sastāvā.

Sākotnēji Lasmanis un Miezis devās uz treniņnometni Serbijā, bet tagad ieradušies Šanhajā, lai pievienotos jaunajam klubam.

"Mūsu mājas būs ķīniešu olimpiskā bāze Šanhajā, kur visi ķīniešu labākie atlēti gatavojas saviem dzīves nopietnākajiem startiem. Iespaidīgi," īsajā "Instagram" stāstā saviem sekotājiem pastāstīja Lasmanis.

5. februārī olimpiskais zelta četrinieks pulcējās kopīgai apspriedei, lai izrunātu tālākos soļus līdz Parīzes olimpiskajām spēlēm. Neoficiāli zināms, ka Krūmiņš un Čavars bija gatavi noslēgt karjeru, bet pēkšņi arī viņus pārsteidza piedāvājums no Ķīnas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu