Video ⟩ Riverss: Cīņa par NBA sezonas MVP balvu ir beigusies

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigznes Džoels Embīds un Nikola Jokičs
NBA zvaigznes Džoels Embīds un Nikola Jokičs Foto: AP/Scanpix

Džoels Embīds ir šīs sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta MVP jeb vērtīgākais spēlētājs, pārliecināts ir Filadelfijas "76ers" komandas galvenais treneris Doks Riverss.

Embīds otrdien ar 52 gūtiem punktiem kaldināja "76ers" uzvaru pār vienu no spēcīgākajām Austrumu konferences komandām Bostonas "Celtics".

"Mēs daudzas lietas izdarījām nepareizi, bet vienu pareizi - tas bija Džoels Embīds," pēc uzvaras sacīja Riverss. "Cīņa par MVP balvu ir beigusies."

Embīds ir sezonas rezultatīvākais spēlētājs ar 65 mačos vidēji gūtiem 33,3 punktiem.

"Džoelam vajadzētu uzvarēt," trenerim Riversam piekrīt Džeimss Hārdens, kurš otrdien "76ers" uzvarā guva 20 punktus un atdeva 10 rezultatīvas piespēles.

"Pēdējos pāris gados ir bijušas diskusijas [par MVP balvas kandidātiem]. Viņš bija rezultatīvākais spēlētājs iepriekšējā sezonā. Izskatās, ka viņš būs rezultatīvākais arī šosezon," piebilda Hārdens.

"Mēs ieņem trešo vietu Austrumos. Viņš stabili spēlējis visu sezonu," komandas biedru Embīdu turpināja slavēt Hārdens.

"76ers" patlaban Austrumu konferencē ar 52 uzvarām un 27 zaudējumiem ieņem trešo vietu. Līdere ir Milvoki "Bucks" ar bilanci 57-22, otro vietu ieņem Bostonas "Celtics" (54-25).

Iepriekšējos divos gados MVP balvu ieguva Nikola Jokičs, kurš lieliski spēlē arī šosezon. Serbijas centra pozīcijas spēlētāja pārstāvētā Denveras "Nuggets" komanda ir Rietumu konferences līdere (52-27).

Starp šīs sezonas MVP balvas pretendentiem bez Embīda un Jokiča jāmin arī "Bucks" līderis Janis Adetokunbo, kurš par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts 2019. un 2020. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu