Video Ņūdžents-Hopkinss kļūst par trešo "Oilers" spēlētāju, kurš šosezon NHL sakrājis 100 punktus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NHL spēlētājs Raiens Ņūdžents-Hopkinss
NHL spēlētājs Raiens Ņūdžents-Hopkinss Foto: Reuters/Scanpix

Pirmo reizi karjerā 100 punktu gūto robežu sasniedzis Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Edmontonas "Oilers" uzbrucējs Raiens Ņūdžents-Hopkinss, kurš ar rezultatīvu piespēli trešdien palīdzēja savai komandai viesos pieveikt Anaheimas "Ducks" vienību.

"Oilers" bija pārāki ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1), tiekot pie savas sestās uzvaras pēc kārtas.

Uzvarētāju rindās savā 100.spēlē NHL ar vārtu guvumu izcēlās Kļims Kostins, bet vēl pa reizei precīzi meta Niks Bjugstads un Zeks Haimans. Mājiniekiem vienīgos vārtus guva Trojs Terijs.

29 gadus vecais Ņūdžents-Hopkinss, kuru 2011.gada draftā "Oilers" izvēlējās ar pirmo numuru, šosezon iekrājis 100 (36+64) punktus. Līdz šim viņa ražīgākā sezona bija 2018./2019.gadā, kad izdevās iekrāt 69 punktus.

Ņūdžents-Hopkinss kļuva par trēso spēlētāju šosezon "Oilers" sastāvā, kuram izdevies tikt pie vismaz 100 punktiem. Pirms kāda laika to paveica līgas rezultatīvākie spēlētāji Konors Makdeivids un Leons Draizaitls, kur tikuši attiecīgi pie 148 un 123 punktiem.

Pēdējo reizi, kad kādas komandas rindās regulārā čempionāta laikā bijuši trīs spēlētāji ar 100 vai vairāk punktiem, bija 1995./1996.gada sezonā. Toreiz to paveica Pitsburgas "Penguins" spēlētāji Mario Lemjē, Jaromīrs Jāgrs un Rons Frensiss.

Citā mačā pa diviem vārtiem katrs guva Tailers Motte un Kriss Kraiders, palīdzot Ņujorkas "Rangers" savā laukumā ar 6:3 (3:1, 1:2, 2:0) pieveikt Tampabejas "Lightning" vienību.

Uzvarētāju rindās pa precīzam metienam arī Artēmijam Panarinam un Kāpo Kako. Viesiem ar 1+1 izcēlās Alekss Kilorns un Brendons Hāgels, bet vēl reizi trāpīgs raidījums padevās Darenam Redišam.

"Rangers" ar 103 punktiem 78 spēlēs ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē un ir garantējuši dalību Stenlija kausa izcīņā, kamēr "Lightning" ar 96 punktiem ieņem sesto pozīciju un tā pat ir iekļuvuši "play off".

Vēl vienā trešdienas mačā svarīgu uzvaru izcīnīja Kalgari "Flames", kas viesos ar 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) pieveica tiešo konkurenti cīņā par dalību Stenlija kausā - Vinipegas "Jets".

Uzvarētājiem pa 1+1 katrs nopelnīja Endrū Mandžapane un Ņikita Zadorovs, bet vēl vienus vārtus guva Vokers Dūers. "Jets" sastāvā vienīgais ar precīzu metienu izcēlās Kails Konors.

"Flames" pēc panākuma ir 89 punkti 79 mačos un devītā pozīcija Rietumu konferencē, kamēr "Jets" ar 89 punktiem 78 spēlēs saglabā astoto vietu, kas kā pēdējiem ļautu kvalificēties Stenlija kausa izcīņai. Septītie ar 94 punktiem 77 spēlēs ir Sietlas "Kraken" hokejisti, bet aiz muguras desmitajā pozīcijā esošai Nešvilas "Predators" komandai ir 86 punkti 77 spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu