Futbola treneris Gorkšs aicina ziedot Dubaijā mirušā Stankeviča repatriācijai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Rihards Gorkšs/Facebook

Futbola treneris Rihards Gorkšs sociālajā tīklā "Facebook" publicējis aicinājumu ziedot Oskara Stankeviča repatriācijai no Dubaijas.

TVNET jau ziņoja, ka bezvēsts prombūtnē bijušais Stankevičs atrasts miris Dubaijā, apstiprinājusi Valsts policija (VP).

Sākotnējā policijas rīcībā esošā informācija neliecina, ka pret viņu vērsts noziedzīgs nodarījums. Pēdējo reizi ar tuviniekiem Stankevičs sazinājās 27. martā. 

Stankevičs savulaik bija futbola trenera Gorkša audzēknis. Treneris ir Latvijas futbola izlases bijušā kapteiņa un Latvijas Futbola federācijas bijušā prezidenta Kaspara Gorkša brālis.

"Mana karjera futbola trenera amatā sākās Ķekavā ar 2000./2001. gadā dzimušajiem piecgadniekiem. Sasodīti lieliska komanda. Komandā bija arī dzīvespriecīgais gariņš - Osīts, vienmēr pozitīvi satrauktais, ar vislielāko aizrautību stāstošais un ar visplašāko smaidu apveltītais Osīts. Oskara ģimenei ir notikusi milzīga traģēdija un mamma grib Osīti pārvest mājās," savā "Facebook" profilā vēsta treneris.

"Lūdzu, novadniekus un visu Ķekavas futbola sabiedrību, iespēju robežās palīdzēt Oskara Stankeviča mammai Jolantai Stankevičai," aicina Gorkšs.

"Skumjās ziņas par Oskara Stankeviča nāvi mūsu ģimene saņēmām vakar, Oskars miris Dubaijā. Mūsu ģimenei nepieciešams finansiāls atbalsts, lai Oskaru varētu repatriēt uz mājām, Latviju no Dubaijas. Aptuvenās izmaksas repatriācijai ir 10 000 eiro (es gan teiktu tuvāk 15 000 eiro), un ģimenei nav šādas naudas, bet dēlu ir nepieciešams pārvest uz Latviju, lai varētu pienācīgi atvadīties."

Saņēmējs: JOLANTA STANKEVIČA

Konta numurs: LV42HABA0551010151281

Pamatojums: Ziedojums Oskara Stankeviča repatriācijai

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu