Video Girgensona pārstāvētā "Sabres" 12. gadu pēc kārtas nekvalificējas NHL "play-off"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Zemgus Girgensons cīņā par ripu (pa kreisi)
Latvijas hokejists Zemgus Girgensons cīņā par ripu (pa kreisi) Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" otrdien viesos piekāpās Ņūdžersijas "Devils" vienībai un atvadījās no cerībām uz iekļūšanu Stenlija kausa izcīņā.

"Devils" savā laukumā bija pārāki ar 6:2 (1:0, 2:1, 3:1), pārtraucot Bufalo komandas trīs uzvaru sēriju. Līdz ar zaudējumu "Sabres"

Girgensons zaudētāju rindās uz ledus bija 12 minūtes un 55 sekundes, no kurām divas minūtes un 22 sekundes spēlēja mazākumā. Viņa kontā četri metieni vārtu rāmī, viens spēka paņēmiens, uzvarēti abi iemetieni un neitrāls lietderības koeficients.

"Sabres" labā vārtus guva Matiass Sāmuelsons un Džefs Skiners, kamēr mājiniekiem ar 2+1 izcēlās Tomāšs Tatars, 1+1 Mailza Vuda kontā, bet pa vieniem vārtiem guva Jespers Būkvists, Jonass Zīgenthalers un Džeks Hjūzs.

Zaudējums šajā mačā "Sabres" liedz kvalificēties Stenlija kausa izcīņai, kur komanda pēdējo reizi spēlējusi 2010./2011.gada sezonā.

"Sabres" ar 87 punktiem 80 mačos Austrumu konferencē ieņem desmito vietu un uz "play off" vairs nepretendē, kamēr Bufalo komandas zaudējums ceļu uz Stenlija kausa izcīņu pavēris Floridas "Panthers", kuri ar 92 punktiem ir septītie Austrumu konferencē. Par pēdējo vietu izslēgšanas spēlēs vēl pacīnīsies Ņujorkas "Islanders" un Pitsburgas "Penguins", kuru kontā attiecīgi 91 un 90 punkti, kā arī pa vienai atlikušai spēlei regulārajā čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu