Video "Bulls" atspēlē lielu deficītu un "play-in" spēlē pārspēj "Raptors"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Zeks Lavīns trešdien guva 39 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "play-in" turnīra mačā, palīdzot Čikāgas "Bulls" atspēlēt 19 punktu deficītu un pieveikt Toronto "Raptors", saglabājot cerības uz dalību izslēgšanas spēlēs.

Toronto vienība trešās ceturtdaļas sākumā ieguva 19 punktu pārsvaru, tomēr noturēt to nespēja un piekāpās ar 105:109 (28:23, 30:24, 23:25, 24:37).

Tieši Lavīns bija tas kurš veica lielāko ieguldījumu "Bulls" uzvarā, no saviem 39 punktiem 30 gūstot spēles otrajā puslaikā.

"Viņa spēle bija neticama," pēc mača sacīja "Bulls" galvenais treneris Billijs Donovans. "Viņa sniegums deva mums dzīvību un cerību."

Otrs rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Demars Derouzens, kurš pret savu bijušo komandu guva 23 punktus, bet ar 14+13 izcēlās Nikola Vukičs.

Mājinieku sastāvā 32 punkti, deviņas atlēkušās bumbas zem groziem un sešas rezultatīvas piespēles Paskāla Siakama kontā, bet Freds Vanvlīts atzīmējās ar 26 punktiem, 12 bumbām zem groziem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Bulls" regulārajā čempionātā Austrumu konferencē ieņēma desmito vietu, kamēr "Raptors" bija devītie.

Izšķirošajā "play-in" mačā par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs "Bulls" tiksies ar Maiami "Heat". Šī pāra uzvarētājs "play off" pirmajā kārta mērosies spēkiem ar regulārā čempionāta uzvarētājiem Milvoki "Bucks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu