Video un audio ⟩ "Bezmaksas padomi" jeb atskats uz Latvijas sportistu sezonām NBA un NHL

CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET GRUPAS raidieraksta "Čempionu brokastis" jaunākajā sērijā atskatījāmies uz Latvijas sportistu aizvadītās sezonas gaitām Nacionālās hokeja līgas (NHL) un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro sezonu ietvaros.

Lai gan NHL regulārajai sezonai atlicis vēl pats "astītes" gals, latviešu pārstāvēto komandu kontekstā teju viss ir skaidrs. Kolumbusas "Blue Jackets" jau ilgāku laiku pat matemātiski nepretendē uz vietu Stenlija kausa izcīņā, šīs nedēļas sākumā jau 12. sezonu pēc kārtas "aiz borta" oficiāli palika Bufalo "Sabres", bet Vegasas "Golden Knights" sakarā vērojams pretējais stāsts - zemāk par otro vietu Rietumu konferencē nokrist vairs nav iespējams.

Šajā podkāstā atskatījāmies arī uz savām prognozēm, raidierakstā pirms abu līgu sezonu sākuma izdarījām prognozes un  secinājām, ka "kaut kas jau otrpus okeānam briest".

Tagad, atskatoties uz latviešu spēlētāju sezonām, atliek secināt, ka nekas pārlieku pozitīvs tā arī nenobrieda.

Podkāsta pirmajā daļā runājām par Kristapa Porziņģa produktīvo sniegumu, ko nomāca "Wizards" vājā bilance šajā sezonā. Tāpat apspriedām arī šā brīža karstāko jautājumu Porziņģa un "Wizards" kontekstā - vai Kristapam vajadzētu palikt Vašingtonā?

Turpinājumā pievērsāmies otram latviešu basketbolistam NBA Dāvim Bertānam. Šeit gan vairāk runājām tieši par Dāvja komandas Dalasas "Mavericks" neizdarībām, jo latviešu basketbolists šosezon nevarēja lepoties ar pārāk lieliem skaitļiem nospēlēto minūšu ailītē.

Protams, notika arī Latvijas hokejistu sekmju pārcilāšana NHL. Vispirms apspriedām, ko vajadzētu darīt Rūdolfam Balceram, kurš šosezon pabija divās dažādās NHL komandās, bet šobrīd "grauž ledu" AHL. Runājām arī par Elvja Merzļikina pārstāvētās Kolumbusas "Blue Jackets" katastrofālo sezonu un latviešu vārtsarga nākotni šajā komandā.

Noslēgumā pieskārāmies pozitīvajam jeb Artūra Šilova pārliecinošajam sniegumam pirmajās piecās NHL karjeras spēlēs un viņa tālākajām izredzēm nostiprināties hokeja augstākajā līmenī. Tāpat pārrunājām arī, cik loģiska vai tieši pārsteidzoša bija Teodora Bļugera aizmainīšana uz spēcīgo Vegasas "Golden Knights".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu