Usiks: Kāpēc jūs esat tik asinskāri?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bokseri Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua
Bokseri Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua Foto: AP/Scanpix

Pasaules čempions smagsvaru kategorijā Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks paskaidrojis, kāpēc viņš abos dueļos pret britu cīkstoni Entoniju Džošua necentās pretinieku nokautēt.

Boksa žurnālists Maikls Bensons savā "Twitter" kontā dalījies ar Usika izteikumiem par Džošua nokautēšanu.

Usika un Džošua abos dueļos uzvarētājs tika noskaidrots pēc punktiem jeb tiesnešu lēmuma. Gan pirmajā, gan otrajā cīņā Usikam bija iespēja dueli noslēgt priekšlaicīgi ar pretinieka nokautu.

Pirmajā cīņā Usiks varēja nokautēt Džošua noslēdzošajā 12. raundā, bet otrajā duelī ukraiņu bokserim iespēja cīņu pabeigt priekšlaicīgi bija 10. raundā.

"Kāpēc jūs esat tik asinskāri? Uzvara tika izcīnīta. Viss ir kārtībā. Kāpēc ir nepieciešams redzēt, kā cilvēks krīt? Viņam ir māte un tēvs. Ja cilvēks krīt [tiek nokautēts], tas paņem lielu daļu viņa veselības. Man tas nav vajadzīgs," Usiku citē Bensons.

Plānots, ka nākamo cīņu Usiks aizvadīs pret 25 gadus veco britu Danielu Dibuā. Pasaules Boksa asociācija (WBA) ir noteikusi, ka Usika un Dibuā nometnēm par cīņas norisi jāvienojas līdz 2. maijam.

36 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 20 cīņās un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi.

Usiks iepriekš bija neapstrīdams pasaules čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem, bet tagad viņa īpašumā ir četras čempiona jostas supersmagsvaru divīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu