Samoilovam/Šmēdiņam zaudējums Brazīlijas "Challenger" pamatturnīra mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Samoilovs
Aleksandrs Samoilovs Foto: en.volleyballworld.com

Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš piektdien Brazīlijā Profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" līmeņa turnīrā cieta zaudējumu pirmajā pamatturnīra spēlē.

Apakšgrupu turnīra pirmajā spēlē Samoilovs un Šmēdiņš, kuri izsēti ar 16.numuru, ar 1-2 (24:22, 27:29, 14:16) piekāpās amerikāņiem Trevoram Krebam un Teodoram Braneram (9.).

Uzbrukumā (48:43) un servē (4:2) latvieši pretiniekus pārspēja, bet blokā (8:1) un ar pretinieku kļūdām gūtajos punktos (14:12) pārāki bija amerikāņi.

Cīņā par trešo vietu un sacensību turpināšanu "play-off" turnīrā latvieši tiksies ar austrāliešiem Kristoferu Makjū un Polu Barnetu (21.), kurai ar 1-2 (23:21, 19:21, 11:15) zaudēja Nīderlandes duetam Stevens van de Velde/Metjū Immerss (4.).

Turnīrā latvieši jau ir nopelnījuši 300 pasaules ranga punktus.

Jau ziņots, ka Samoilovs/Šmēdiņš, kuri atlasē bija izsēti ar devīto numuru, kvalifikācijas sacensībās pieveica Vācijas un Urugvajas duetus.

Šajā turnīrā komandas cīnās arī par ranga punktiem olimpiskajā atlasē, kas ilgs līdz 2024.gada 9.jūnijam. Ar olimpiskās kvalifikācijas ranga palīdzību tiks noskaidrotas 17 olimpisko spēļu dalībnieces gan sievietēm, gan vīriešiem.

"Pro Beach Tour" rangā pirmā līmeņa sacensības ir "Elite 16", rangā otrās ir "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu