Video ⟩ Girgensona "Sabres" sezonu noslēdz ar uzvaru Kolumbusā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" pēdējā regulārā čempionāta mačā izcīnīja panākumu pār Kolumbusas "Blue Jackets", kuras rindās ārpus sastāva palika Elvis Merzļikins.

"Sabres" viesos ar rezultātu 5:2 (0:1, 3:1, 2:0) pārspēja Kolumbusas komandu, noslēdzot sezonu ar pieciem panākumiem pēdējās sešās spēlēs.

Pirmajā trešdaļā mājiniekus vadībā izvirzīja Džonijs Gudro. Otrajā periodā pirmo 14 minūšu laikā "Sabres" atbildēja ar trīs precīziem metieniem, pretinieku vārtsargu pārspējot Džefam Skineram, VIktoram Ulafsonam un Aleksam Takam, bet pirms trešdaļas beigām "Blue Jackets" deficītu līdz vieniem vārtiem samazināja Tailers Engls.

Noslēdzošajā periodā vēl pa ripai Kolumbusas komandas vārtos raidīja Keisijs Mitlsteds un Peitons Krebss, nodrošinot drošu panākumu ar trīs vārtu pārsvaru.

Uzvarētāju vārtus sargāja Devons Levi, kurš tika galā ar 29 metieniem, bet otrā laukuma galā Džons Gilijs atvairīja 24 ripas un Maikls Hačinsons tvēra vēl septiņas ripas.

Girgensons šajā spēlē uz ledus bija 14 minūtes un 36 sekundes, nepilnu pusminūti pavadot arī mazākumā. Viņš statistikā atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem, vienu bloķētu pretinieku metienu, diviem uzvarētiem iemetieniem no trijiem un noslēdza maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Kolumbusas komandai sezonas nogalē nevar palīdzēt Merzļikins, kurš laukumā nav devies kopš 25. marta.

"Sabres" ar izcīnītu 91 punktu 82 mačos Austrumu konferencē ieņēma desmito vietu, par mata tiesu neiekļūstot Stenlija kausa izcīņā, kamēr "Blue Jackets" 59 punktiem ieņēma 16. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu