Jānis Reišulis triumfē EMX125 sezonas otrajā posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis
Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis Foto: Reišulis MX/Facebook

Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis šajā nedēļas nogalē Itālijā izcīnīja pārliecinošu uzvaru Eiropas čempionāta 125 kubikcentimetru klases (EMX125) sezonas otrajā posmā.

Sestdien un svētdien notikušajos braucienos Reišulis bija vadībā visu sacensību gaitu un par divām uzvarām nopelnīja maksimāli iespējamos 50 punktus. Tomass Šaicāns sestdien izstājās, bet svētdien finišēja 23., negūstot ieskaites punktus un ieņemot 26.vietu.

EMX250 klasē Kārlis Alberts Reišulis aizvadīja divus stabilus braucienus, kas sestdien deva piekto vietu, bet svētdien ceturto, arī summā ar 34 punktiem ieņemot ceturto pozīciju. Edvards Bidzāns sestdien finišēja 16. un svētdien 21., bet summā ar pieciem punktiem ierindojās 22.vietā.

EMX125 klasē Jānis Reišulis ir kopvērtējuma līderis, tuvāko sekotāju apsteidzot par septiņiem punktiem, bet EMX250 klasē Kārlis Reišulis atrodas astotajā pozīcijā.

EMX250 sezonas kalendārā iecerēti 11 posmi, bet EMX125 klasē - desmit.

Brāļi Reišuļi pagājušajā sezonā EMX125 klasē izcīnīja otro un trešo vietu, otro vietu ieņemot Kārlim Albertam, bet labāko trijnieku noslēdzot Jānim Mārtiņam, kurš pasaules junioru čempionātā motokrosā izcīnīja sudraba medaļu.

Šajā sezonā K.Reišulis pārstāv "Hutten Metaal Racing" vienību un startē jau EMX250 klasē, kamēr J.Reišulis ir "MJC Yamaha" komandā, turpinot sacensties EMX125 klasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu