Daudzpusīga sportiste ar "OnlyFans" 18+ saturu cer piepildīt savu olimpisko sapni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/@speed_skater

Pirms vairākiem gadiem Aleksandra Jankulesku, kura starptautiskajā arēnā pārstāvējusi gan Kanādu, gan Rumāniju, šokēja savus līdzjutējus, proti, viņa reģistrējās populārajā pieaugušo platformā "OnlyFans", kur publicē pikantas fotogrāfijas, lai varētu nopelnīt un tādējādi piepildīt savu sapni...

31 gadu vecajai Jankulesku nopelnītā nauda palīdz realizēt dažādus projektus, un viņa ļoti vēlas pievienoties elites sportistu klubiņam, kuri piedalījušies gan ziemas, gan vasaras olimpiskajās spēlēs. 

Pārstāvot Rumāniju, 2018. gadā Jankulesku piedalījās Phjončhanas olimpiskajās spēlēs ātrslidošanas sacensībās. 500 metru distancē viņa ierindojās 31. vietā. 

Jankulesku Kanādas junioru izlases sastāvā piedalījusies divos pasaules čempionātos un pieaugušo vecumā startējusi arī Pasaules kausa posmos 500 m un 1000 m distancē, kurās viņai pieder Kanādas rekordi. 

Tagad viņa ātrslidošanu nomainījusi pret riteņbraukšanu un ļoti cer 2024. gadā Kanādas izlases sastāvā piedalīties Parīzes olimpiskajās spēlēs. Kanādā sieviešu riteņbraukšana ir amatieru līmenī, kas Jankulesku paver plašākas iespējas iekļūt nacionālās komandas rindās dalībai Olimpiādē. 

Lai īstenotu savu sapni, Jankulesku reģistrējās "OnlyFans", kur publicē pikantas fotogrāfijas. Nopelnītā nauda viņai palīdz nodoties riteņbraukšanai un samaksāt rēķinus par dzīvokli. 

Ātrslidošanu viņa pameta 2021. gada novembrī. 

"Izveidoju savu "OnlyFans" profilu 2021. gadā," viņas izteikumus citē "New York Post". "Tas palīdz man izdzīvot, samaksāt īri, par pārtikas precēm un izdevumus, kas saistīti ar riteņbraukšanu."

Ar sportu viņa nodarbojas jau no agras bērnības. Viņa slidojusi, slēpojusi un spēlējusi arī tenisu. 2001. gadā viņas ģimene no Rumānijas emigrēja uz Toronto Kanādā, kur viņa pievienojās šorttreka klubam "Cyclones". Nonākšana šorttrekā nebija nejauša, jo viņas māte ir Rumānijas čempione un meita sekoja mammas pēdās.

Pēc Phjončhanas olimpiskajām spēlēm Jankulesku pārcēlās uz Vankūveru un saprata - lai izdzīvotu un piepildītu savu sapni, nepieciešama lielāka finansiālā rocība, tādēļ nolēma izveidot savu "OnlyFans" kanālu, kur dalās ar 18+ fotogrāfijām. 

"Savu pirmo foto tur ievietoju, jo vēlējos redzēt, kā tas strādā. Vēlāk sapratu, ka man patīk mans ķermenis un bez problēmām varu publicēt foto un video. Domāju pirmajā mēnesī to izmēģināt un tad izlemt, kā rīkoties tālāk. Rezultāti bija pārsteidzoši, un es iemīlēju savu ķermeni citādāk," stāstīja sportiste. 

Riteņbraukšanu viņa iemīlēja 2018. gadā, cerot tikt arī pie profesionāla līguma. Tuvākajā laikā viņa neplāno laist pasaulē bērnus un būšot pacietīga, gaidot savu lielo iespēju. 

"Man ir vienalga, ko domā citi, pēc kāda laika tam vairs nebūs nozīmes, viņu viedoklis nemaksā manus rēķinus. Esmu izvēlējusies platformu "OnlyFans" izmantot kā līdzekli, lai finansētu savu riteņbraucējas karjeru un sasniegtu savu olimpisko sapni, neatkarīgi no tā, ko domā citi cilvēki."

2020. gadā Jankulesku pārcēlās uz Eiropu, lai trenētos Hērenvēnā, Nīderlandē, un tagad uzturas Vācijā un Spānijā, kur aktīvi trenējas riteņbraukšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu